Download magazine

2BA Datapool.

Via de 2BA datapool wisselen leveranciers en afnemers uit de installatiebranche dagelijks realtime informatie uit over ongeveer 2.000 producten. Zo’n 400 fabrikanten en 150 groothandels hebben zich bij 2BA aangesloten. Wil jij ook met 2BA aan de slag? Innovadis is dé partner om het voor je te regelen!

Wie gebruiken 2BA?

Technische groothandels gebruiken de productinformatie die fabrikanten op 2BA publiceren om hun e-commerce platform of bijvoorbeeld hun PIM- of ERP-systeem te vullen. Zonder deze productinformatie worden de producten niet bij de groothandel verkocht. Ook voor de installateur biedt 2BA voordelen, want die beschikt altijd over actuele product- en handelsinformatie uit:

 

  • Meer dan 3,7 miljoen productrecords
  • Meer dan 22 miljoen handelsrecords
  • Ruim 150 aangesloten groothandels
  • Meer dan 530 dataleveranciers van circa 1.000 producenten

 

PIM-systeem nodig voor 2BA

De 2BA datapool is ingericht volgens het ETIM Classificatiemodel, de standaard in artikelclassificatie binnen de installatie-, bouw- maritieme sector. Productinformatie kan bij 2BA worden aangeleverd via een PIM-systeem. Dat heeft als voordeel dat alle informatie met dezelfde druk op de knop automatisch ook op andere kanalen kan worden gepubliceerd. Dat kan de eigen webshop of online catalogus zijn, maar bijvoorbeeld ook andere datapools, zoals EZ-base (dat wordt gebruikt door de ijzerwaren- en gereedschappenbranche) en GS1 (dat bijvoorbeeld wordt gebruikt door de doe-het-zelf sector). 

Innovadis regelt het voor je

Innovadis biedt verschillende PIM-oplossingen die met 2BA én andere datapools communiceren, zoals SyncForce, InRiver en SRC. We doen dit voor diverse fabrikanten en groothandels, waaronder Jeveka, Hoenderdaal Fasteners, AXA Security, Tuinvisie en Decor Son. Ook jou helpen we graag de juiste keuzes te maken om het maximale uit 2BA te halen. Meer weten? Neem contact met ons op!

Bewezen resultaat voor.

Meer weten?

Heb je vragen, wil je een kop koffie komen drinken of wil je meer informatie ontvangen? Neem via het onderstaande formulier contact op met Alexander van Dijk.

 

Alexander van Dijk

Over Innovadis

Onze specialisten hebben ruim 25 jaar ervaring in het bedenken en bouwen van internetoplossingen. We kunnen je dan ook als geen ander helpen de juiste keuze te maken uit de verschillende PIM- systemen. Daarnaast kunnen we je helpen deze systemen op de juiste manier aan te passen, in te richten en in te voeren. Dankzij onze slimme werkwijze kunnen we alle vragen, van klein tot zeer complex, op een passende wijze beantwoorden. Wil je weten wat PIM voor jouw bedrijf kan betekenen? Wat je opties zijn? En wat wij voor je kunnen doen? Dan horen we graag van je.