Download magazine

Innovadis in twee categorieën bij de top-3 van de cobouw awads!

Innovadis is betrokken bij 2 nominaties in de Cobouw Awards.

STEMMEN KAN HIER!

De Cobouw Awards is een jaarlijks terugkerend event waar in verschillende categorieën awards gewonnen kunnen worden. Per categorie kan er gestemd worden. Dit jaar is Innovadis betrokken bij twee genomineerden binnen twee verschillende categorieën. Een hele eer en iets waar we uiteraard enorm trots op zijn! Nog trotser worden we natuurlijk wanneer deze nominaties ook winnaars worden! Jullie hulp kunnen we daar goed bij gebruiken? Brengen jullie ook je stem uit?

 

ONZE NOMINATIES
 

Digitalisering award - Vernieuwing N737 - Strukton Civiel

Samen met Strukton en andere partners zijn we van de N737 de slimste weg van Nederland aan het maken.  Innovadis is als systeem integrator betrokken. Wij koppelen onder andere alle nieuwste technologieën aan interactieve verkeerslichten. 

Aansturing van de verkeerslichten is één van de onderdelen van deze innovatieve weg. Zo zal het verkeer op de N737 door middel van geluid worden gedetecteerd. Samen met de informatie van de detectielussen in de weg zal deze informatie met de interactieve verkeerslichten worden gedeeld. Hierdoor wordt het verkeer beter en eerder geregistreerd en geclassificeerd, zodat de gemiddelde wachttijd voor de verkeerslichten vermindert. Het is tevens mogelijk dat deze informatie aan de bestuurders wordt verstrekt, zodat zij hun rijgedrag hierop kunnen aanpassen. Dit zal leiden tot een betere doorstroming van het verkeer, waardoor de C02 uitstoot zal afnemen. 


Young Talent award - Marijn Bruurs - Witteveen+Bos

Samen met Witteveen+Bos hebben wij CW Analysis opgericht. De Crack Width Analysis, CWA, is een app die scheurwijdtes van scheuren in steen- en betonconstructies digitaal opneemt en middels een getraind algoritme automatisch analyseert. Met de CWA applicatie worden opnames van scheuren uniform, betrouwbaar en objectief gemaakt.

De Crack Width Analysis is ontwikkeld vanuit de visie dat bij een toenemende instandhouding van civiele kunstwerken en gebouwen, de betrouwbaarheid en objectiviteit van inspecties een cruciale rol speelt bij het vermijden van grote risico’s. 

Als IT specialisten zijn wij met Innovadis verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bouw van de app, het dashboard en de onderliggende analyse software. Het is begonnen met een idee en een proof-of-concept. We zijn trots op het uiteindelijke resultaat.

Mooie samenwerkingen.