Customer Support medewerker (36-40 uur)

Ben je gedreven om de klant altijd te helpen en positief te verrassen? Word jij blij van tevreden klanten? Ben je goed in het analyseren van klantvragen en issues? Ben jij dé spin in het web en sta je communicatief je mannetje (of vrouwtje!)? Lees dan snel verder, misschien is deze rol jou op je lijf geschreven!
 

Wat ga je doen?

 • Je bent eerste aanspreekpunt voor de klant bij uiteenlopende support vraagstukken met betrekking tot onze online applicaties (telefonisch en per mail);
 • Je analyseert de klantvragen & issues en behandelt wijzigingsverzoeken met betrekking tot de gebouwde applicatie;
 • Je onderzoekt binnenkomende vragen en problemen en probeert eerst zelf een passende oplossing te zoeken voor de klant;
 • Jij zorgt altijd dat de klant een passend antwoord krijgt en dat zijn problemen worden opgelost;
 • Je schakelt intern met de verschillende ontwikkelteams wanneer nodig;
 • Je plant wijzigingsverzoeken in bij het betreffende ontwikkelteam;
 • Je bent verantwoordelijk voor een positieve klantbeleving en wordt blij van happy customers!

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het correct afhandelen van onze klantvragen en support issues. Je bent eerste aanspreekpunt voor de klant die jou benadert met vragen en issues over de door ons gebouwde applicaties/IT-oplossingen. Het zit in jouw natuur om door te vragen om zo een helder beeld te krijgen van het probleem. Je gaat (samen met het ontwikkelteam) op zoek naar de oplossing en houdt altijd de klant op de hoogte van de status. Je bent de spil tussen de verschillende ontwikkelteams en de klant.   

Dankzij jou kunnen de teams zoveel mogelijk doorwerken aan de lopende projecten. Wanneer zij vragen hebben stem jij dit af met de klant. Wanneer de klant vragen heeft stem jij dit af met het betreffende team. Oftewel, jij bent de spil die zorgt dat alles goed afgestemd wordt, zowel intern als met de klant. 

Daarnaast voer je ook simpele technische wijzigingen door  en voer je basic technische werkzaamheden uit. Heb je hier geen ervaring in, geen probleem! Zo lang je bereid bent om hierin te leren komt dat helemaal goed. Wij vinden het vooral belangrijk dat je communicatief en organisatorisch sterk bent en dat je daarnaast interesse hebt voor de techniek. Bij het uitvoeren van technische werkzaamheden kun je bijvoorbeeld denken aan het aanmaken of aanpassen van templates en het uitvoeren van query’s. Daarnaast zorg je voor een goede afwikkeling van de wijzigingsverzoeken van de klant.

Wat breng je mee?

 • Je bent communicatief sterk en vindt het leuk om met mensen (klanten en collega's) om te gaan;
 • Je bent een self-starter, leert snel en zoekt graag uit hoe dingen werken;
 • Je bent zelfstandig, in staat problemen op te lossen en neemt initiatief;
 • Je bent goed in het analyseren van vragen en weet door te vragen wanneer vragen niet helder zijn;
 • Je vindt het leuk om je in technische vraagstukken vast te bijten;
 • Je bent stressbestendig en kunt goed prioriteiten bepalen;
 • Je vindt het leuk om je te verdiepen in de verschillende soorten systemen en applicaties;
 • Je wordt blij van tevreden klanten en collega’s;
 • Technische kennis van en/of ervaring met bijvoorbeeld CSS/html5, MS SQL, Javascript en verschillende CMS-pakketten is een pre;
 • Je hebt MBO+ / HBO werk- en denkniveau.

Waarom Innovadis?
Als Innovadiër kom je elke ochtend je bed uit om onze klanten weer blij te maken met mooie innovatieve toepassingen die de wereld een stukje beter maken en échte waarde leveren voor onze opdrachtgevers. De verantwoordelijkheid, de bijbehorende vrijheid en de persoonlijke aanpak maken Innovadis tot een inspirerende plek om te werken, omdat wij geloven dat echte professionals zo het beste tot hun recht komen. Je krijgt bij ons de vrijheid en de middelen om jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën te proberen.

We werken hard, maar maken ook tijd om de successen samen met onze opdrachtgevers te vieren. Om steeds optimaal te kunnen presteren, staat ontspanning hoog in het vaandel. Zo zijn er regelmatig borrel-, bordspel-, pizza- en gameavonden en worden er spraakmakende teamuitjes georganiseerd. En natuurlijk mag een dagelijks potje tafelvoetbal of tafeltennis niet ontbreken in het leven van een Innovadiër.
 

Je krijgt er veel voor terug! 

 • Uitdagende klanten en projecten;
 • Spraakmakende uitjes georganiseerd door onze eigen personeelsvereniging;
 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;
 • Relaxte, informele sfeer met flexibele werktijden en waarbij in overleg veel mogelijk is zoals thuiswerken;
 • Een omgeving waarbij je de vrijheid en middelen krijgt om jezelf te ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen.

Ben je nog steeds geïnteresseerd en zie je het leven als Innovadiër wel zitten? Dan komen we graag met je in contact! Heb je nog vragen over de vacature? Aarzel dan niet en neem contact op met Marco Lockhorst via de mail: m.lockhorst@innovadis.com of telefonisch op 053 – 850 7026.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Innovadis in het kort
Innovadis is een gaaf, informeel en innovatief technologiebedrijf dat opdrachtgevers zoals Vredestein, Comfoor, Leenbakker, Jaarbeurs, KWPN, AXA en Gemeente Rotterdam helpt commerciële doelstellingen te realiseren via innovatieve IT-oplossingen in de vorm van webshops, portalen en interfaces. Daarnaast doen we gave projecten binnen de Smart Industry en Smart Health. We zijn gevestigd op de CeeCee Campus, het centrum van creativiteit en innovatie in Enschede.

Contact persoon - Innovadis

Bel of mail Susanne

Bel mij op 053 850 75 00 of laat hier gerust een berichtje achter en ik bel je terug.