Een B2B shop of portaal geïntegreerd met Dynamics NAV

Complete bedrijfsprocessen draaien op Microsoft Dynamics NAV. Producten, prijsafspraken, orders, assortimenten, facturen, voorraden en je klanten, de waarheid staat in NAV. Dus logisch dat je voor een webshop of webportaal gebruik wilt maken van die gegevens.

 

Standaard integratie en Add-on.

Met onze oplossing zorgen we ervoor dat al deze gegevens toegankelijk zijn via je eigen online omgevingen, 24/7 en als het wenselijk is, zelfs real time. Een naadloze integratie met je interne systemen, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid net zo vanzelfsprekend zijn als de service en kwaliteit van je bedrijf. 

 

Eenvoudig kosten besparen

Meer doen met dezelfde mensen, efficienter werken en minder zaken dubbel opslaan. Zomaar een paar voorbeelden van de voordelen van een integratie van je webshop, applicatie of website met je Dynamics NAV-systeem. 

Bovendien verbeter je de communicatie met relevante informatie naar je (potentiele) klanten.

 

Tevreden klanten

In de huidige 24-uurs economie, verwachten je klanten dat je altijd bereikbaar bent. Een webportaal of shop kan veel doen. Geef je klanten inzage in hun bestellingen of facturen, maak voorraden en prijzen zichtbaar en verwerk bestellingen online, rechtstreeks in je ERP. Tevreden klanten en optimale integratie in je bedrijfsprocessen, waardoor je ook nog eens bespaart.

 

Wat kost een Dynamics NAV-koppeling?

Die vraag is niet zonder extra informatie direct te beantwoorden. Want welke informatie uit Dynamics NAV heb je nodig voor je webshop, portaal of website en welke informatie wil je vanuit je online omgeving opslaan of bijwerken in NAV? En wil je die informatie real-time uitwisselen of is een dagelijkse update voldoende? En dan is er nog veel meer mogelijk. Wij adviseren je graag over:

  • Een Dynamics NAV-koppeling voor debiteuren / klanten
  • Een Dynamics NAV-koppeling voor prijzen, assortimenten en voorraden
  • Een real-time Dynamics NAV-koppeling voor voorraadinformatie
  • Een NAV-koppeling voor orders / bestellingen
  • Een NAV-koppeling voor orderstatus / facturen
Dynamics NAV-koppeling \u0026 integratie

Marketing & personalisatie

Met een koppeling van je relatiebeheer (klanten / debiteuren) naar een online omgeving, creëer je ongekende mogelijkheden op het gebied van online marketing. Verrijk klantdata met bezoek- en koopgedrag in je (b2b) webshop, portaal of website en benader je klanten met voor hun relevante content, producten of diensten. 

Leer je klanten kennen, analyseer koop- en klikgedrag en weet waar je kansen liggen.

Mooie samenwerkingen.