Download magazine

Een shop of portaal geïntegreerd met SAP.

Complete bedrijfsprocessen draaien op SAP. Alle producten, prijsafspraken, orders, assortimenten, facturen, voorraden en klanten, de waarheid staat in SAP. Dus logisch dat je voor je webshop of webportaal gebruik wilt maken van die gegevens.

 

Standaard integratie en Add-on.

Met onze oplossing zorgen we ervoor dat al deze gegevens toegankelijk zijn via je eigen online omgevingen, 24/7 en als het wenselijk is, zelfs real time. Een naadloze integratie met je interne systemen, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid net zo vanzelfsprekend zijn als de service en kwaliteit van je bedrijf.

 

Eenvoudig kosten besparen

Meer doen met dezelfde mensen, efficienter werken en minder zaken dubbel opslaan. Zomaar een paar voorbeelden van de voordelen van een integratie van jouw webshop, applicatie of website met uw SAP-systeem. 

Bovendien verbeter je de communicatie met relevante informatie naar je (potentiele) klanten. 

 

Tevreden klanten

In de huidige 24-uurs economie, verwachten je klanten dat je altijd bereikbaar bent. Een webportaal of shop kan veel doen. Geef klanten inzage in hun bestellingen of facturen, maak voorraden en prijzen zichtbaar en verwerk bestellingen online, rechtstreeks in je eigen ERP. Tevreden klanten en optimale integratie in je bedrijfsprocessen, waardoor je ook nog eens bespaart. 

 

Wat kost een SAP koppeling?

Die vraag is niet zonder extra informatie direct te beantwoorden. Want welke informatie uit SAP heb je nodig voor je webshop, portaal of website en welke informatie wil je vanuit je online omgeving opslaan of bijwerken in SAP. En wil je die informatie real-time uitwisselen of is een dagelijkse update voldoende? En dan is er nog veel mogelijk, we adviseren je graag over:

  • Een SAP-koppeling voor debiteuren / klanten
  • Een SAP-koppeling voor prijzen, assortimenten en voorraden
  • Een real-time SAP-koppeling voor voorraadinformatie
  • Een SAP-koppeling voor orders / bestellingen
  • Een SAP-koppeling voor orderstatus / facturen
SAP koppeling \u0026 integratie

Marketing & personalisatie

Met een koppeling van je relatiebeheer (klanten / debiteuren) naar een online omgeving, creëer je ongekende mogelijkheden op het gebied van online marketing. Verrijk klantdata met bezoek- en koopgedrag in je (b2b) webshop, portaal of website en benader je klanten met voor hun relevante content, producten of diensten. 

Leer je klanten kennen, analyseer koop- en klikgedrag en weet waar je kansen liggen.

Mooie samenwerkingen.