Front-end en / of back-end Developer

Ben jij een ambitieuze developer en wil je aan innovatieve projecten werken? Word je enthousiast van webontwikkeling of droom je JavaScript en wil je werken met de nieuwste technieken? Ben jij diegene die wij echt niet kunnen missen? Lees dan snel verder en reageer!

Wat ga je doen als Developer?
In zelfsturende, Agile teams, met enthousiaste vakmensen en gedreven specialisten realiseren we mooie grote projecten voor onze opdrachtgevers. Je werkt mee aan bestaande projecten maar je helpt ook bij het opzetten van innovatieve oplossingen. Je bouwt samen met je Scrum team aan de site of portal van een klant. Hierbij wordt er van je verwacht dat je goed schakelt tussen de designers en je collega front- en back-end ontwikkelaars. Je hebt een kritische kijk op hoe een user interface eruit moet zien en denkt goed mee in hoe de user experience moet zijn.

Wat verwachten we van je?

  • Front-end developers kennen alle geheimen van JavaScript, CSS en HTML;
  • Back-end developers beheersen .NET/C#
  • Je bent bekend met Scrum en je hebt de Agile mindset;
  • Je bent zelfstandig, in staat problemen op te lossen en neemt initiatief;
  • Je hebt goede werkervaring binnen software development (en ja, hobby projecten rekenen we natuurlijk ook mee!)


Waarom Innovadis?
Als Innovadiër kom je elke ochtend je bed uit om met mooie innovatieve toepassingen de wereld een stukje beter te maken en échte waarde te leveren voor onze opdrachtgevers. De verantwoordelijkheid, de bijbehorende vrijheid en de persoonlijke aanpak maken Innovadis tot een inspirerende plek om te werken, omdat wij geloven dat echte professionals zo het beste tot hun recht komen. Je krijgt bij ons de vrijheid en de middelen om jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën te proberen.

We werken hard, maar maken ook tijd om de successen samen met onze opdrachtgevers te vieren. Om steeds optimaal te kunnen presteren, staat ontspanning hoog in het vaandel. Zo zijn er regelmatig borrel-, bordspel-, pizza, en gameavonden en worden er spraakmakende teamuitjes georganiseerd. En natuurlijk mag een dagelijks potje tafelvoetbal of tafeltennis niet ontbreken in het leven van een Innovadiër.

Wat bieden wij jou?

  • Uitdagende projecten (die alleen ondersteund worden door de nieuwste browsers)
  • Spraakmakende uitjes (zie de Innovadis Junk Rally)
  • Uitstekend salaris wat past bij jouw kennis en ervaring
  • Relaxte informele sfeer met flexibele werktijden en waarbij in overleg veel mogelijk is zoals thuiswerken.
  • Een omgeving waarbij je de vrijheid en middelen krijgt om jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën te proberen.


Ben je nog steeds geïnteresseerd en zie je het leven als Innovadiër wel zitten? Dan komen we graag met je in contact! Heb je nog vragen over de vacature? Aarzel dan niet en neem contact op met Martijn van Tongeren via de mail: m.vantongeren@innovadis.com of telefonisch op: 053 850 7500.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Innovadis in het kort
Innovadis is een gaaf, informeel en innovatief technologie bedrijf dat opdrachtgevers zoals Vredestein, Leenbakker, Jaarbeurs, KWPN, AXA en Gemeente Rotterdam helpt commerciële doelstellingen te realiseren via innovatieve IT oplossingen in de vorm van webshops, portalen en interfaces. Daarnaast doen we gave projecten binnen de Smart Industry en Smart Health. We zijn gevestigd op de CeeCee Campus, het centrum van creativiteit en innovatie in Enschede.

Werken bij Innovadis.

Laat een bericht achter via het formulier en wij nemen contact met je op. Heb je vragen, dan kun je ons ook bereiken op 053 850 75 00.