Download magazine
9 september - van 09:00u tot 10:30u, webinar

Webinar: Wat is het geheim achter de groeiende verkoop bij fabrikanten en retailers in de DHZ branche tijdens de corona crisis? 

 

Hoe kan het dat er, ondanks de corona crisis, een grote stijging te zien is in de (online) verkoop in de DHZ branche?

Fabrikanten en retailers zien de verkoop, zowel offline als online, enorm stijgen. Toch kan niet iedereen in deze branche zeggen dat ze het goed doen. Hoe kan dit? Waarom zijn er grote groepen die sinds de crisis de vraag enorm zien stijgen en enorme omzetten draaien, terwijl andere organisaties de vraag bijna niet aankunnen en hun hoofd net boven water weten te houden. Of nog erger, daadwerkelijk verdrinken in de toenemende marktvraag. Wat is nou het geheim achter die hoge (online) verkopen? Waarom kan de concurrent wel die enorme toenemende vraag aan?

Ingmar Hensbergen van Intergamma neemt je mee in de DHZ wereld en hoe om te gaan met die toenemende online vraag. Wat doen fabrikanten en retailers die de omzet alleen maar zien stijgen nu anders? En dat zonder dat het moeite kost om deze vraag aan te kunnen. Wat zijn de ins en outs in de DHZ branche? Waar moet je aan voldoen om de vraag aan te kunnen en niet alleen aan te kunnen, maar hier als organisatie goed op ingericht te zijn, de klant tevreden te houden en je werknemers niet te overstrekken met werk? Ingmar vertelt je de geheimen van deze markt en wat je als organisatie nodig hebt om nu te kunnen floreren.

Neem deel aan onze webinar en ontdek de geheimen van de stijgende verkoop binnen de DHZ branche en raak geïnspireerd met praktische tips.

Agenda:
09:00 uur - Digitale ontvangst en welkom
09:10 uur - Introductie en kennismaking (Innovadis)
09:20 uur - Interactieve kennistalk, expert Ingmar Hensbergen (Intergamma)
10:00 uur - Q&A
10:30 uur - Einde

Voor wie?
Iedereen die werkzaam is in de DHZ branche. Denk aan retail, fabrikanten, maakindustrie, warehousing etc. De webinar sluit dan het beste aan bij de volledige groep deelnemers. Mocht je toch interesse hebben om de webinar te volgen, maar niet in deze branche werkzaam zijn, neem dan even contact met ons op via marketing@innovadis.com

Interactieve sessie:
Om echt voordeel te halen uit deze webinar willen we de sessie interactief maken. Daarom bieden we je op voorhand al de mogelijkheid om vragen en/of onderwerpen in te sturen. Zo kunnen we de webinar echt aansluiten op de pijnpunten en behoeftes van de verschillende deelnemers. Stuur je vragen vooraf in, deel de onderwerpen waar je meer van wilt horen en doe er je voordeel mee! Je kunt bij opgave van deelname je vragen en onderwerpen insturen.

Let op: De aanmelding voor de webinar is pas definitief na ontvangst van de bevestigingsemail.

Meld je aan voor onze webinar.

Wij organiseren met enkele regelmaat kennissessie. Wil je hier meer over weten neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail ons op tel: 053 850 75 00 /e-mail: marketing@innovadis.com