InnoCare

Innovadis gelooft dat ze door slimme toepassingen van moderne technologie de zorg kan verbeteren. Ons Innocare product is hier een mooi voorbeeld van. Innocare biedt verschillende mogelijkheden. Zowel de cliënt als de mantelverzorger en de zorgprofessional kunnen de app bekijken. 

Binnen de zorg draait alles om de mens. Echter, vaak is er door tijdsdruk en een te kort aan mensen en middelen niet de mogelijkheid om dit op de juiste manier uit te voeren. Dankzij Innocare wordt dit eenvoudiger. Er is een app en portaal beschikbaar. Alles staat centraal in één omgeving, integratiemogelijkheden met smart home systems, ondersteuning voor spraak, inzicht in zorgverleners en behandelingen en nog veel meer toepassingen! Denk hierbij aan de beschikbaarheid van dagindeling & activiteiten, documentendossier van de cliënt, communicatiemiddel, ontspanning, budgetbeheer, shop in shop.

Onderlinge communicatie

De agenda van de cliënt is zichtbaar, er kan onderling worden gecommuniceerd en dankzij de slimme toepassing van nieuwe technologieën zijn biedt de app ondersteuning voor smart homes, is het dossier van de cliënt beschikbaar, kunnen activiteiten worden gepland, is er spraakondersteuning en zo zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Door en voor de zorg
Wil je een demo zien?

Wil je een demo zien?

Uiteraard kan Innocare volledig worden aangepast naar de wensen en behoeften van de organisatie. Benieuwd wat de verschillende mogelijkheden zijn en hoe Innocare ingezet kan worden? Neem contact op met ons of kom eens langs op de koffie. Laten we het meteen zien!

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel ons op 053 850 75 00 of laat hier gerust een berichtje achter en wij bellen je terug.