Klantendag
Financiële Hulpverlening

Scroll down for positive impact
Datum
15 juni 2023

Samen werken aan hét portaal voor de financiële hulpverlening

We bevinden ons in een dynamische wereld waarin de financiële hulpverleningssector voortdurend in beweging is. De opkomst van technologie en de toenemende vraag brengen zowel nieuwe mogelijkheden als uitdagingen met zich mee. In het licht hiervan stellen we ons de vraag: Samen werken aan hét portaal voor de financiële hulpverlening?

Wat gaan we doen?

Voor deze klantendag hebben we een boeiend programma samengesteld. We zullen een demonstratie geven van de nieuwe versie en terugblikken op de hoogtepunten van eerdere versies. We zijn uiteraard ook benieuwd naar jullie ervaringen.

Vervolgens zal Dr. Kees Keizer een inspirerende sessie verzorgen waarin hij ons inzicht geeft in hoe we klanten kunnen motiveren om digitale oplossingen te omarmen. Hij zal de brug slaan tussen wetenschappelijk onderzoek, technologie en de praktijk.

Na de lunch gaan we actief aan de slag om de definitieve teksten voor de Tour te maken. Daarna volgt een preview van Fincent: het nieuwe SHV Webportaal en wat dit voor ons betekent.

Tot slot is er voldoende tijd om informeel na te praten onder het genot van een drankje. We hopen dat je erbij zult zijn. We kijken ernaar uit om je op deze dag te verwelkomen en te profiteren van elkaars kennis en ervaringen, evenals de waardevolle inzichten die Dr. Kees Keizer met ons zal delen.

Aanmelden

15 juni 2023

Het programma

10:00 - 10:30 - Inloop

10:30 - 11:30 - Demo nieuwe features

11:30 - 12:30 - Gastspreker Dr. K. Keizer

12:30 - 13:30 - Lunch pauze

13:30 - 14:30 - Workshop product tour

14:30 - 15:30 - Fincent, het nieuwe webportaal

Locatie: 

Winkel van Sinkel
Oudegracht 158

3511 AZ Utrecht

Aanmelden

Heb je vragen over onze klantendag?

Neem contact op met Marcel

Get in touch