Get inspired

Dankzij onze jarenlange ervaring in ons vakgebied hebben wij enorm veel kennis opgedaan binnen de Smart Health en de Smart Industry. Wij blijven altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in zowel de Smart Industry als de Smart Health, op het gebied van multichannel, internet of things, portalen en integraties. Op deze manier weten we zeker dat we onze klanten altijd van het beste advies kunnen voorzien en bouwen we samen aan slimme toepassingen. Graag delen wij onze kennis en ervaring met jullie. Dit doen we door het bundelen van onze kennis in whitepapers, inspiratie en evenementen. 

Whitepaper Internet of Things

Smart Industry 2019

Smart Industry, Industrie 4.0, IoT, Big Data, Digital Twins, allemaal buzzwords, maar wat kan je er nou praktisch mee binnen je bedrijf? Ook dit jaar organiseren wij weer hét event waarbij we door middel van praktische toepassingen en voorbeelden uit de praktijk laten zien hoe je hier meer business mee genereert.

Bestel je kaarten
Whitepaper Internet of Things

Whitepaper Internet of Things

Wat is het Internet of Things eigenlijk? Wat zijn de voor- en nadelen? En hoe kun je IoT succesvol toepassen? Dit en meer lees je in onze nieuwste whitepaper “Tips en inspiratie voor het invoeren van Internet of Things”. Download hem nu!

Download gratis
CMS pakket selectie, een onmogelijke eerste stap

Whitepaper CMS pakket selectie

Hoe belangrijk is een CMS-pakket als je een website, webshop of portaal wilt laten ontwikkelen? Er zijn enorm veel verschillende mogelijkheden. Maar hoe maak je nou de juiste keuze? Lees hierover meer in onze whitepaper.

Download gratis

Mooie samenwerkingen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel ons op 053 850 75 00 of laat hier gerust een berichtje achter en wij bellen je terug.