Download magazine

Boost je business met IoT, doe de quickscan.

Internet of Things, oftewel het internet der dingen; iedereen heeft er wel eens van gehoord, maar wat is het nu eigenlijk. Steeds meer alledaagse dingen worden voorzien van technologie waardoor ze via internet kunnen communiceren met computers, andere apparaten en personen. Dat klinkt in eerste instantie natuurlijk vooral grappig, een auto die vertelt dat je over tien kilometer moet tanken of je stofzuiger die zegt dat de stofzak vol is, maar juist door deze apparaten en de informatie die ze verzamelen met elkaar te verbinden, zijn we in staat om veel dingen sneller, effectiever, goedkoper, veiliger en ook leuker te maken.

Bedenk eens welke voordelen dat voor je organisatie oplevert. Je kunt goedkoper produceren, meer doen met dezelfde mensen en je klanten beter bedienen. Zo maakten wij bijvoorbeeld al een IoT portaal voor het beheren van slimme afvalcontainers. Nieuwsgierig naar deze case? Je leest 'm hier. Ook voor fabrikanten bedachten wel al een slimme oplossing en in de zorg ontwikkelde we een handige app voor ouderen.

En je hoeft echt niet in één keer je hele organisatie “slim” te maken. Bij Innovadis helpen wel je stap voor stap met praktische oplossingen. Weten hoe we jouw organisatie slimmer kunnen maken? Vraag dan nu onze quickscan aan.

IoT quickscan.

Vraag je IoT quickscan hier aan.

Doe de Innovadis quickscan

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Wil je een persoonlijk advies over hoe je IoT binnen jouw organisatie zou kunnen toepassen? Dus geen standaard adviesrapport of een algemeen verhaal met mogelijkheden binnen IoT, maar echt een advies op maat!

Wij doen graag een quickscan met je. Laat je gegevens achter en een van onze IoT experts neemt contact met je op.

 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een persoonlijk gesprek met een expert
  • Wij toetsen de IoT potentie binnen je organisatie
  • Wij geven een passend en persoonlijk advies
  • Indien gewenst kunnen wij verschillende ideeën voor je uitwerken.

We vertellen je hier graag meer over!

 

 

Waarom IoT?

Kortom, met IoT kun je o.a.:

  • Een bestaand product slimmer maken
  • Nieuwe business modellen creëren
  • Bestaande productieprocessen verbeteren

 

De Kamer van Koophandel schreef een mooi rapport over de verschillende mogelijkheden en kansen die IoT je biedt en welke koers je als organisatie hier het beste in kunt varen. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en voorbeelden die zij benoemen? Je leest ze in de KvK kansencompas.

Bekijk de KvK kansencompas