Download magazine

Met één klik op de knop je product, overal, direct online.

Je herkent het vast wel, chaos in je data. Waar staat wat? Welk product heb ik waar in de verkoop? Is overal de tijdelijke aanbieding doorgevoerd? Welke collega was er ook alweer verantwoordelijk voor die nieuwe productlijn? Zijn de productpresentaties gereed en klaar voor online gebruik? Zijn de online verkopen meegerekend in de offline voorraad? En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Vaak worden er dagen besteed aan het doorvoeren van prijswijzigingen. Meerdere Excel bestanden moeten aangepast worden en het is een zoektocht om ze allemaal bij elkaar te vinden. Je business loopt achter, want wijzigingen laten lang op zich wachten. En dit geldt niet alleen voor prijswijzigingen, maar ook voor de opvoering van nieuwe producten, het aanpassen van de voorraad aantallen of het verwijderen van verouderde producten. Het is iedere keer weer een hels karwei. Dit kan echt anders!

Simpel en eenvoudig productbeheer.

Klinkt te goed om waar te zijn? Think again! Een simpele PIM-oplossing biedt de uitkomst. PIM is een afkorting voor Product Information Management. De belangrijkste taak van een PIM-systeem is om een bedrijf te helpen een grote hoeveelheid complexe productinformatie te hanteren en deze gegevens efficiënt op de relevante kanalen te verspreiden. Dankzij een goede PIM heb je als organisatie één ‘single source of truth’. Oftewel, een centraal systeem waar alle productinformatie liggen opgeslagen. Een aanpassing voer je door in je PIM-systeem en met een klik op de knop wordt het overal bijgewerkt.

Enkele voordelen

  • Eenvoudig beheer van je productinformatie op 1 plek
  • Snellere time-to-market van je producten
  • Minder retouren & klachten
  • Hogere algemene klanttevredenheid
  • Snellere en doelgerichtere informatie voor potentiële klanten
  • Eén consistente gebruikerservaring op alle kanalen
  • Eenvoudig verkopen via meerdere kanalen
  • Betere efficiëntie door minder handmatig werk

Bewezen resultaat voor.

Meer weten?

Heb je vragen, wil je een kop koffie komen drinken of wil je meer informatie ontvangen? Neem via het onderstaande formulier contact op met Marcel Themmen.

 

Marcel Themmen

Over Innovadis

Onze specialisten hebben ruim 25 jaar ervaring in het bedenken en bouwen van internetoplossingen. We kunnen je dan ook als geen ander helpen de juiste keuze te maken uit de verschillende PIM- systemen. Daarnaast kunnen we je helpen deze systemen op de juiste manier aan te passen, in te richten en in te voeren. Dankzij onze slimme werkwijze kunnen we alle vragen, van klein tot zeer complex, op een passende wijze beantwoorden. Wil je weten wat PIM voor jouw bedrijf kan betekenen? Wat je opties zijn? En wat wij voor je kunnen doen? Dan horen we graag van je.