+31 (0)53 850 7500

Onze vacatures

Wij maken sinds 1994 software voor- en met het internet. Wij zijn trots op de mooie projecten die we voor onze opdrachtgevers mogen doen. 

De multi-channel business-to-business webshop waarmee meer dan 18.000 Vredestein-dealers over de hele wereld (!) hun banden kunnen bestellen. Gekoppeld met de interne ICT systemen van Vredestein zodat de bestelling binnen 24 uur bij de garage ligt. Het klantenportaal waarmee duizenden ASR-Ardanta klanten hun polissen kunnen inzien en verlengen. De aan SAP gekoppelde webshop-generator waarmee de Jaarbeurs voor elk evenement een mooi vormgegeven webshop voor de exposanten activeert.

Maar we doen ook vette projecten voor de zorg en voor ouderen en we worden blij wanneer onze oplossingen de mensen daadwerkelijk verder helpen.

Behalve hard werken vieren we ook de successen, de mooie opleveringen samen met de opdrachtgevers en de team-uitjes met collega’s.
Dagelijks een potje tafelvoetbal of tafeltennis mag niet ontbreken in het leven van een Innovadiër.

Lijkt je dat wel iets, bekijk dan of je een van de onderstaande vacatures kan invullen of stuur ons een open sollicitatie.

 

Huidige vacatures

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Digital Strategy Consultant
Weet jij met jouw visie op onlinestrategie voor onze opdrachtgevers het verschil te maken tussen online aanwezig en online succesvol? Dan moeten we snel kennismaken! Lees meer over deze functie in de vacature.

Meer informatie

.Net back-end Developer (32-40u p/w)
Ben jij een ambitieuze ontwikkelaar en wil je aan innovatieve projecten werken? Wordt je enthousiast van strakke REST.API?
Wij zoeken een .NET developer met talent. Je werkt mee aan bestaande projecten, maar je helpt ook bij het opzetten van innovatieve oplossingen.

Streef jij naar kwaliteit in jouw code en sta je je mannetje tijdens een potje tafelvoetbal? Neem dan snel contact met ons op.

Meer informatie

Front-end Developer (32-40u p/w)
TL/DR: Frontend developer nodig, nieuwste tech gebruiken, gezellig & innovatief bedrijf.

Droom je JavaScript en wil je aan de slag met de nieuwste technieken zoals Vue.js, SCSS, Flexbox en open source libraries? En wil je samen met een Scrum team werken aan projecten waar je trots op kunt zijn? Dan willen we jou!

Meer informatie

 

Stage- en afstudeerplaatsen

Volg jij een grafische, technische of commerciële studie en denk jij een Innovadiër in de dop te zijn? 

Marketing/communicatie
Als marketing/communicatie stagiair heb jij een oog voor detail, bewaak je onze idealen, maar ben je ook goed in het schrijven van teksten.
Dit kunnen grappige teksten voor onze social media zijn, maar ook persberichten over nieuwe projecten. Daarnaast denk je mee met nieuwe marketing mogelijkheden, zowel online als offline. 
Kun jij goed communiceren en wil je samen met ons Innovadis naar een nieuw level tillen? Dan zien wij jou graag bij ons voor een gesprek.

Meer informatie

Stage / afstudeer opdracht Product Marketing
Ben je op zoek naar een uitdagende stage en / of afstudeeropdracht waarin jij een belangrijke rol speelt in de manier waarop de applicatie vorm wordt gegeven en uiteindelijk de manier waarop zorgverleners hun werk doen, lees dan snel verder via onderstaande knop!

Meer informatie