+31 (0)53 850 7500

Over Innovadis

Al 23 jaar bedenken- en bouwen we samen met onze opdrachtgevers innovatieve internetoplossingen. De kracht zit hem in onze teams die samen met onze opdrachtgevers de best mogelijke oplossing bedenkt die aansluit bij jullie strategie. Onze teams bestaan uit ervaren consultants, ontwikkelaars en designers die periodiek werkende software opleveren. Voorbeelden van onze oplossingen zijn webshops, portalen, PIM/ MDM, apps en maatwerk applicaties.

We gaan voor duurzame relaties met al onze opdrachtgevers en partners. Opdrachtgevers waar we al meer dan 10 jaar mee samenwerken zijn geen uitzondering. Wij worden blij wanneer onze oplossingen mensen daadwerkelijk verder helpen en toegevoegde waarde leveren.

Innovadis verbindt.


Met nieuwsgierigheid begint de ontwikkeling

Het begint al op jonge leeftijd. 

Wanneer je je bewuster wordt van je omgeving en je opeens allerlei vragen begint te stellen. Alles in de wereld om je heen is een ontdekking en je nieuwsgierigheid is niet te stillen. Elk detail wordt ter discussie gesteld, ieder voorwerp behoeft een reden.

Het durven bevragen van de waarheden die je zijn opgelegd, maakt dat je een sterker bewustzijn creëert en zo ontdek je de verbanden.

Als een vooruitstrevende technische organisatie geloven wij, naast de kracht van de techniek vooral in de kracht van de mens. Met een nieuwsgierigheid om de juiste vragen te stellen creëren wij systemen en leggen we verbindingen die het leven gemakkelijker maken.

Wij vinden dat techniek en internet op die manier bijdragen aan een betere wereld.

De digitale “do-it-yourself” maatschappij

Als er iets is waarop bestuurders en ondernemers alert moeten zijn, dan is het wel het feit dat mensen, gedreven door de digitalisering, veel meer taken zelf kunnen en willen oppakken. Dit zet alles op zijn kop. Activiteiten verplaatsen zich en verantwoordelijkheden worden opgeschud.

Mensen willen comfort, snelheid en gemak. Digitalisering helpt daarbij en bevordert de zelfredzaamheid. “Internet of Things” (IoT) zal een enorme versnelling brengen in dit proces.

Wij zijn ons ervan bewust dat dergelijke snelle veranderingen meer vraagt dan alleen maar technologie en dat het nog belangrijker wordt om mensen op de juiste manier te blijven verbinden met al deze nieuwe “Things” en organisaties.

Onze cultuur

Persoonlijk

 

We zijn zowel intern als extern informeel en professioneel. Wij gaan een duurzame samenwerking aan met al onze relaties. Wij begrijpen de behoeften van onze opdrachtgevers en vinden een nieuwe route wanneer deze verandert. Enthousiasme is onze drijfveer.

 

Vakmanschap

 

Jarenlange ervaring en intensief speurwerk heeft ons veel kennis gebracht. Onze oplossingen zijn niet vanzelfsprekend. Ze ontstaan door onze passie om de wereld te verbeteren met creativiteit en techniek. Kwaliteit is voor ons geen cijfer maar een blije relatie waarmee we aan het einde van de reis een groot stuk taart eten.

 

Innovatie

 

De techniek heeft voor ons geen geheimen. Onze ontwikkelaars gaan geen uitdaging uit de weg, zij zoeken ze op. Ons eeuwige verlangen om te ontdekken brengt ons langs andere werelden en geeft ons nieuwe inzichten. Het stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor onze opdrachtgevers en hun klanten.