Download magazine

Over ons.

Met ruim 25 jaar ervaring bedenken en bouwen we samen met onze opdrachtgevers innovatieve internetoplossingen. Voor de Smart Industry en Smart Care bouwen we systemen waardoor routinetaken verdwijnen en er tijd overblijft voor zaken die echt belangrijk zijn. 

Onze kracht zit in onze team-aanpak. Samen met onze opdrachtgevers bedenken en creëren we de best mogelijke oplossing, die aansluit bij hun strategie en doelen.

Om dit te kunnen doen blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in zowel de Smart Industry als de Smart Care, op het gebied van IoT, portalen, applicaties, sites, systemen, etc. Deze kennis delen we graag met jullie, zodat ook jullie altijd verzekerd zijn van de nieuwste mogelijkheden en oplossingen.

We gaan voor duurzame relaties met al onze opdrachtgevers en partners. Opdrachtgevers waar we al meer dan 10 jaar mee samenwerken zijn geen uitzondering. Wij worden blij wanneer onze oplossingen mensen daadwerkelijk verder helpen en toegevoegde waarde leveren.

Een partner voor de toekomst.

Dynamicweb

Dynamicweb en Innovadis werken al sinds 2006 samen. Als premium solution partner ontwikkelen wij een deel van onze oplossingen op het Dynamicweb All-in-one business platform. Dit platform combineert e-commerce, marketing en content management en vormt voor veel van onze klanten het fundament voor hun online omgeving. Dynamicweb is een Deens softwarebedrijf met wereldwijd meer dan 200 partners die gebruikmaken van de software.

Inextenzo

Inextenzo en Innovadis hebben samen een unieke propositie gecreëerd. Gezamenlijk helpen we onze opdrachtgever bij het verbeteren van klantwaarde, door op basis van duidelijke doelen en strategie slimme online oplossingen te ontwikkelen. Daarmee helpen de specialisten van Inextenzo onze opdrachtgevers om meer waarde te halen uit relaties. Zo worden klantrelaties gebouwd, gevierd, verlengd en worden klanten ambassadeurs.

inRiver

inRiver is een high-end software leverancier binnen de wereld van product informatie management. De SaaS-oplossing van inRiver helpt haar klanten een betere ervaring op te bouwen. inRiver heeft als missie om haar klanten de beste ter wereld te maken bij het op de markt brengen en het verkopen van hun producten.

Kentico

Wij zijn officieel partner van Kentico Cloud! Met het platform kunnen bedrijven websites maken en andere digitale ervaringen creëren. Het voordeel van de Kentico cloud is dat bedrijven niet tegen de technische uitdagingen van het runnen van een CMS aanlopen. Het platform combineert multi-channel content management met customer engagement, samen geleverd als een cloud service die eenvoudig kan worden geïntegreerd met elke oplossing, op elk platform en op elk apparaat.

Microsoft

Bij de meeste oplossingen die we realiseren maken we gebruik van tooling en systemen van Microsoft. Dankzij onze aantoonbare ervaring en onze gecertificeerde medewerkers zijn wij al meer dan tien jaar Partner van Microsoft. Daardoor krijgen we uit eerste hand de nieuwste informatie en middelen en beschikken onze opdrachtgevers over een stevig fundament voor hun oplossingen.

Pulse

Pulse maakt productie- en handelsbedrijven toekomstbestendig door bedrijfsprocessen te optimaliseren op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform. Pulse stelt haar klanten daarmee in staat om toonaangevend te zijn in hun industrie. Pulse verleent met circa 180 mensen vanuit de fysieke vestigingen in Venlo en Deventer aan ruim 200 klanten wereldwijde en 24/7 implementatie- en beheerdiensten.

Sales Layer

Met Sales Layer Product Information Management heb je volledige controle over je catalgus, ongeacht de grootte. Ontdek met Sales Layer de kracht van de 'Next Generation' PIM.

Saxion

Saxion is een belangrijke partner voor Innovadis. Afstudeerders en stagiaires van verschillende opleidingen maken deel uit van ons team. Ze leren ons over de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Daarnaast werken we samen aan een onderzoeksproject op het gebied van Smart Industry en Internet of Things.

SRC

Goede productinformatiekwaliteit is van kritisch belang: het vormt de basis voor e-commerce. Rijke online content overtuigt consumenten jouw producten te kopen. SRC-PIM ondersteunt fabrikanten, groothandels en retailers met cloud- en on premise PIM-oplossingen waarmee productinformatie eenvoudig ingevoerd, verrijkt en gepubliceerd kan worden, en dat altijd gevalideerd tegen de geldende marktstandaarden. Zo is jouw data altijd First Time Right. Meer weten? Bekijk onze offering op src.nl.

SyncForce

Met de digitalisering van de wereld stijgt ook de vraag naar goede content en efficiënte content distributie. Bij een groot deel van onze oplossingen is content key. Met SyncForce bieden we onze klanten een goede basis voor dit vraagstuk. Het SyncForce Product Success Platform helpt merkfabrikanten om producten sneller op de markt te brengen in een multichannel wereld. Door alle productinformatie en digital assets te centraliseren wordt een consistente digitale beschikbaarheid mogelijk over alle kanalen heen. Via one click distributie is het mogelijk om vanuit PIM/DAM direct te publiceren naar digitale kanalen (website, webshop, portals en datapools), documenten en catalogi.

The Cee Spot

CeeCee is een inspirerende werk- en ontmoetings- plek voor creatieven in media, technologie, ICT, design en architectuur. Dé plek om succesvolle innovaties te co-creëren en wereldbestormende ideeën te ontwikkelen. Als lid van de CeeCee community versterken we elkaar als creatieve ondernemers in onze activiteiten en vormen we samen een professioneel en uitdagend werkklimaat.

Umbracco

Wij zijn officieel Umbraco Partner. Dat betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en kennis op Umbraco gebied. Hiermee heb je de zekerheid van een ervaren partner in het implementeren van Umbraco oplossingen. Wij hebben onder andere Umbraco implementaties verzorgd voor Ardanta (ASR Verzekeringen), AXA Stenman Industries en DBC. Wil je meer weten over onze Umbraco cases of wil je een demo van de mogelijkheden van Umbraco? Neem dan contact met ons op!

University of Twente

De Universiteit is een belangrijke partners voor Innovadis. Afstudeerders en stagiaires van verschillende opleidingen maken deel uit van ons team. Ze leren ons over de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Daarnaast werken we samen in een Europees innovatieproject op het gebied van logistiek en Big Data.

Onze praktijkervaring delen we met studenten door gastcolleges te geven.

Virto Commerce

Virto Commerce is opgericht in 2011 door experts uit het vakgebied met vele jaren aan ervaring binnen de e-commerce. Vandaag de dag, als Microsoft Gold Partner, bieden zij e-commerce technologie oplossingen, services en expertise voor honderden organisaties. Door gebruik te maklen van de Virto open source e-commerce platform, hosting en full-service oplossingen, gebruiken de klanten van Virto een strategische e-commerce oplossing om sterkere klantrelaties op te bouwen en hun (wereldwijde) online verkoop te vergroten in een hele korte periode.

 

Onze wereld

Vakmanschap
Vakmanschap

Onze oplossingen komen voort uit onze passie om de wereld te verbeteren met creativiteit en technologie. Jarenlange ervaring en intensief speurwerk heeft ons veel kennis gebracht. Kwaliteit is voor ons geen cijfer, maar een blije relatie waarmee we nog lang samenwerken.

Innovatief
Innovatief

De techniek heeft voor ons geen geheimen. Onze ontwikkelaars gaan geen uitdaging uit de weg, zij zoeken ze juist op. Ons eeuwig verlangen om te ontdekken brengt ons langs andere werelden en geeft ons nieuwe inzichten. Het stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

Persoonlijk
Persoonlijk

We zijn zowel intern als extern informeel en professioneel. Wij gaan een duurzame samenwerking aan met al onze relaties. Wij begrijpen de behoeften van onze opdrachtgevers en vinden een nieuwe route wanneer deze verandert. Enthousiasme is onze drijfveer.

Mooie samenwerkingen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel ons op 053 850 75 00 of laat hier gerust een berichtje achter en wij bellen je terug.