Smart Industry
Smart Health

Cases

Onze wereld

Onze partners

Contact

Werken bij.
Inspire

Wie zijn wij

Sinds 1994 bedenken- en bouwen we samen met onze opdrachtgevers innovatieve internetoplossingen. Onze kracht zit in onze team-aanpak. Samen met onze opdrachtgevers bedenken en creƫren we de best mogelijke oplossing, die aansluit bij hun strategie en doelen. Onze teams bestaan uit ervaren consultants, ontwikkelaars en designers. Voorbeelden van onze oplossingen zijn webshops, portalen, PIM/ MDM, apps en maatwerk applicaties.

We gaan voor duurzame relaties met al onze opdrachtgevers en partners. Opdrachtgevers waar we al meer dan 10 jaar mee samenwerken zijn geen uitzondering. Wij worden blij wanneer onze oplossingen mensen daadwerkelijk verder helpen en toegevoegde waarde leveren.

Innovadis verbindt.

Vakmanschap

Jarenlange ervaring en intensief speurwerk heeft ons veel kennis gebracht. Onze oplossingen zijn niet vanzelfsprekend. Ze ontstaan door onze passie om de wereld te verbeteren met creativiteit en techniek. Kwaliteit is voor ons geen cijfer maar een blije relatie waarmee we aan het einde van de reis een groot stuk taart eten.

Een partner voor de toekomst

Innovadis combineert kennis van techniek met kennis van de wereld van haar opdrachtgevers en legt verbindingen tussen techniek en bedrijfsprocessen. Innovadis is kennispartner en helpt haar opdrachtgevers stap voor stap naar succes.