Download magazine
8 april 2020 - van 09:30u tot 10:45u, webinar

Productinformatie webinar: 

Hoe zet je productinformatie slim in?

Hoe belangrijk is juiste productinformatie? En hoe kun je deze informatie nou echt slim inzetten. En niet alleen slim inzetten, maar ook slim beheren. Fabrikanten en Groothandels hebben vaak ontzettend veel producten en al deze producten hebben weer oneindig veel verschillende informatie. Informatie die je graag deelt met je (potentiële) klanten. Maar ook informatie die je zelf nodig hebt en zelf slim wilt beheren. 

Hoe richt je je organisatie hier nu slim op in? Welke informatie is het meest belangrijk voor jou als organisatie, maar ook voor jouw klanten en eindgebruikers? Wat wil je met de informatie? Wie binnen de organisatie heeft ook met deze informatie te maken? En waar loop je vaak tegenaan als het gaat om deze productinformatie? Zowel binnen je organisatie als buiten je organisatie.

Ervaringsdeskundige Manon Albinus van Morssinkhof Groep neemt je mee in haar verhaal van productinformatie delen en beheren en hoe je dit slim kunt organiseren en inzetten.

Neem deel aan onze webinar en ontdek hoe en waarom productinformatie zo belangrijk is en raak geïnspireerd met praktische tips.

Agenda:
09:30 uur - Digitale ontvangst en welkom
09:40 uur - Introductie en kennismaking met productinformatie (Innovadis)
10:00 uur - Interactieve kennistalk, expert Manon Albinus (Morssinkhof Groep)
10:45 uur - Einde

Optioneel:
Na de webinar geven wij nog een gratis 2 uur durende (online) interactieve sessie, waarin wij je kennis laten maken met productgericht denken en hoe dit in je voordeel zal werken. Juist nú in deze tijd is het van belang om te kijken waar er mogelijkheden liggen, voor nu en voor in de toekomst. We spreken dit graag in een aparte omline sessie met je door. Na aanmelding voor de webinar zullen wij hierover apart contact met je opnemen.

Let op: De aanmelding voor de webinar is pas definitief na ontvangst van de bevestigingsemail.

Meld je aan voor 8 april - 09:30u-10:45u

Meld je aan voor onze webinar.

Wij organiseren met enkele regelmaat kennissessie. Wil je hier meer over weten neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail ons op tel: 053 850 75 00 /e-mail: marketing@innovadis.com