Collega's gezocht!
8 april 2020 - van 08:00u tot 10:30u, Enschede

Productinformatie inspiratiesessie: 

Hoe zet je productinformatie slim in?

Hoe belangrijk is juiste productinformatie? En hoe kun je deze informatie nou echt slim inzetten. En niet alleen slim inzetten, maar ook slim beheren. Fabrikanten en Groothandels hebben vaak ontzettend veel producten en al deze producten hebben weer oneindig veel verschillende informatie. Informatie die je graag deelt met je (potentiële) klanten. Maar ook informatie die je zelf nodig hebt en zelf slim wilt beheren. 

Hoe richt je je organisatie hier nu slim op in? Welke informatie is het meest belangrijk voor jou als organisatie, maar ook voor jouw klanten en eindgebruikers? Wat wil je met de informatie? Wie binnen de organisatie heeft ook met deze informatie te maken? En waar loop je vaak tegenaan als het gaat om deze productinformatie? Zowel binnen je organisatie als buiten je organisatie.

Ervaringsdeskundige Manon Albinus van Morssinkhof Groep neemt je mee in haar verhaal van productinformatie delen en beheren en hoe je dit slim kunt organiseren en inzetten.

Neem deel aan onze ontbijtsessie en ontdek hoe en waarom productinformatie zo belangrijk is en raak geïnspireerd met praktische tips.

Agenda:
08:00 uur - Ontvangst met ontbijt
08:30 uur - Introductie en kennismaking met productinformatie (Innovadis)
09:00 uur - Kennistalk, expert Manon Albinus (Morssinkhof Groep)
10:00 uur - Interactieve sessie; maak kennis met productinformatiegericht denken 
10:30 uur - Einde

Let op: Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De aanmelding is pas definitief na ontvangst van de bevestigingsemail.

Meld je aan voor 8 april - 08:00u-10:30u

Meld je aan voor onze ontbijtsessie.

Wij organiseren met enkele regelmaat kennissessie. Wil je hier meer over weten neem dan gerust contact met ons op. Bel of mail ons op tel: 053 850 75 00 /e-mail: marketing@innovadis.com