Doe de PIM quickscan

Schuldhulpverlening.

Gemeenten bieden burgers schuldhulpverlening aan om schulden en financiële vraagstukken op te lossen. Verschillende gemeenten liepen tegen een aantal vraagstukken aan bij het uitvoeren van deze schuldhulpverlening. Samen met deze gemeenten is er bekeken wat er nodig is om de vraagstukken van zelfredzaamheid, transparantie en efficiëntere dienstverlening aan te pakken.

Innovadis heeft een portaal en een app ontwikkeld waarmee Gemeenten en de burger in de schuldhulpverlening kunnen inloggen. Binnen het portaal en de app is verschillende informatie terug te vinden; lopende betalingen, financiële mogelijkheden, aflossen van de schulden, etc. Daarnaast is er de mogelijkheid om met elkaar te communiceren via de berichtenbox, maar ook communicatie en afspraken met schuldeisers in te zien.

Inmmidels maakt 93% van de klanten in de schuldhulpverlening gebruik van het portaal en/of de app. Van deze groep klanten logt maar liefst 60% maandelijks in en zelfs 10% dagelijks. Op deze manier wordt een grote groep burgers geholpen met hun zelfredzaamheid

Wil je een demo zien?

Meer weten?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een gepersonaliseerd portaal of app? Wij staan graag voor je klaar!

Bekijk de case

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel ons op 053 850 75 00 of laat hier gerust een berichtje achter en wij bellen je terug.