Collega's gezocht!

Wij verbinden, in de Smart Care.

De zorg staat voor grote uitdagingen. De vergrijzing, en daarmee de toenemende druk op de zorg, maakt veranderingen noodzakelijk. Wij geloven dat we door slimme toepassingen van moderne technologie de zorg kunnen verbeteren. En dan gaat het niet alleen om kostenbesparing, maar zeker ook om het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Onze visie voor de zorg.

Door onder andere de toenemende vergrijzing en zorgvraag staat onze zorg in de digitale transformatie. Wij geloven dat technologie een noodzakelijke bijdrage kan leveren aan de toegankelijkheid en kwaliteit van de zorg. Onze oplossingen ondersteunen cliënten, mantelzorgers en zorgverleners in hun onderlinge communicatie.

Zelfredzaamheid verhogen

Met smart-homes en intelligente toepassingen laten we mensen zolang mogelijk de regie over hun eigen leven behouden.

Efficiency verbeteren

Met praktische apps en door het koppelen van systemen, verlichten we de administratieve last van de zorgverleners, waardoor er meer tijd is voor contact met de cliënt.

Eenzaamheid verminderen

Met toegankelijke en gebruikersvriendelijke portalen stimuleren wij de communicatie tussen cliënten onderling en tussen cliënten en zorgverleners.

Smart Care in de praktijk

Dat Smart Care bij Innovadis niet bij een visie blijft bewijzen de ervaringen van onze opdrachtgevers. Voor veel bedrijven binnen de sector zijn wij gesprekspartner of adviseur, maar bovenal leverancier van hoogwaardige technologische oplossingen die bijdragen aan hun succes.

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Wij bundelen en delen kennis om zo samen tot de beste oplossing komen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel ons op 053 850 75 00 of laat hier gerust een berichtje achter en wij bellen je terug.