Smart Industry
Smart Health

Cases

Onze cultuur

Onze wereld

Onze partners

Contact

Werken bij.
Inspire

Wij verbinden,

in de Smart Health

De zorg staat voor grote uitdagingen. De vergrijzing en daarmee de toenemende druk op de zorg maakt veranderingen noodzakelijk. Wij geloven dat we door slimme toepassingen van moderne technologie de zorg kunnen verbeteren. En dan gaat het niet alleen om kostenbesparing maar zeker ook om het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Met onze kennis en ervaring van de afgelopen twintig jaar en de huidige technologische ontwikkelingen, hebben wij alles in handen om hier een bijdrage aan te leveren. Dat noemen wij Smart Health.

Onze visie voor de zorg

Door onder andere de toenemende vergrijzing en zorgvraag staat onze zorg in de digitale transformatie. Wij geloven dat technologie een noodzakelijke bijdrage kan leveren aan de toegankelijkheid en kwaliteit van de zorg. Onze oplossingen ondersteunen cliënten, mantelzorgers en zorgverleners in hun onderlinge communicatie.

Zelfredzaamheid verhogen
Efficiency verbeteren
Eenzaamheid verminderen

Met smart-homes en intelligente toepassingen laten we mensen zolang mogelijk de regie over het eigen leven behouden.

Zelfredzaamheid verhogen

Met smart-homes en intelligente toepassingen laten we mensen zolang mogelijk de regie over het eigen leven behouden.

Case Socialhof

Innovadis heeft voor Woon- en zorgcentrum De Vriezenhof het platform Socialhof gerealiseerd. De Vriezenhof wil met het platform een bijdragen leveren aan de interne communicatie door het uitwisselen van informatie leuk en gemakkelijk te maken. Het platform ondersteunt en faciliteert de medewerkers, de bewoners en de familie van de bewoners.

Bekijk de case

Smart Health in de praktijk

Dat Smart Health bij Innovadis niet bij een visie blijft bewijzen de ervaringen van onze opdrachtgevers. Voor veel bedrijven binnen de sector zijn wij gesprekspartner of adviseur maar bovenal leverancier van hoogwaardige technologische oplossingen die bijdragen aan hun succes.

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Wij bundelen en delen kennis om zo samen tot de beste oplossing komen.

Onze wereld in de Health

Wat zijn story points en wat heb ik er aan?

Blog

Portaal schulddienstverlening voor gemeenten

Blog

Liever een behandelportaal dan een patiëntenportaal

Blog
Lees meer

Wij helpen de zorg graag vooruit

Verstuur