Industrie en de mogelijkheden van technologie

De ontwikkelingen binnen de industrie gaan snel, zeker op het gebied van technologie en IT. Wat begon met een webshop of portaal, is nu een slimme online omgevingen waar bedrijven communiceren met afnemers, eindklanten, toeleveranciers en partners.

Belangrijke thema’s zijn goede (product-) content, integratie met systemen, selfservice en personalisatie. Bovendien zijn steeds meer apparaten verbonden met het web, waardoor Internet of Things (IoT) en big data een belangrijke rol gaan spelen. En vergeet ook de vraagstukken op het gebied van beveiliging niet. Dat noemen wij Smart Industry. Welkom in de wereld van Innovadis.

Voor welke uitdaging staat uw bedrijf.

Heel veel ontwikkelingen, maar waar moet je nu beginnen. Ieder bedrijf, sterker nog, ieder mens is uniek. Daarom geloven wij dat succesvol toepassen van IT en technologie in iedere situatie een andere aanpak vraagt en altijd begint met duidelijke doelen. Zo wordt het een middel en geen doel op zich.

Productinformatie management

Met de digitalisering neemt ook de vraag naar goede content toe. Denk bijvoorbeeld aan een productbeschrijving in 6 talen, een hoge resolutieafbeelding voor een folder, een technische handleiding voor een klant, om nog maar te zwijgen over het vullen van een complete webshop of catalogus. Veel bedrijven worstelen met het beheren van die content.

Productinformatie management

Webshop, portaal of App

Verbeter de bereikbaarheid van het bedrijf, bevorder selfservice, stroomlijn processen en bereik meer klanten. Het is allemaal mogelijk met een portal, webshop of app. Online toegang tot gegevens, facturen, orders, assortiment en prijzen. Verwerk digitale bestellingen en bovenal, speel in op de behoeften van klanten met slimme personalisatieopties.

Systeemintegratie en beveiliging

Gegevens en data zijn voor veel bedrijven een kostbaar bezit. Een CRM (contactgegevens), ERP (voorraden en prijzen), CMS (website & content), boekhoudkundige pakketten en ga zo maar door. Vaak zorgt dat voor dubbele data en extra onderhoud. Wij integreren al deze systemen en verbeteren daarmee de efficiency. Daarbij draaien wij onze hand niet om voor databeveiliging en gegevensversleuteling.

IoT & Big Data

Steeds meer apparaten zijn verbonden met internet en kunnen waardevolle data leveren. Innovadis heeft onderzoek gedaan naar de praktische toepassing van deze data en een methode ontwikkeld waarmee we onze opdrachtgevers kunnen helpen met oplossingen die daadwerkelijk bedragen aan het bedrijf. Denk aan efficiënter onderhoud door verlaging van kosten als gevolg van uitval of het preventief vervangen van onderdelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Smart industry in de praktijk

Dat Smart Industry bij Innovadis niet bij een visie blijft, bewijzen de ervaringen van onze opdrachtgevers. Voor veel bedrijven binnen de industrie zijn wij gesprekspartner, adviseur maar bovenal leverancier van hoogwaardige technologische oplossingen die bijdragen aan hun succes.

Wij geloven in de kracht van samenwerken, bundelen en delen van kennis en samen tot de beste oplossing komen. Binnen de industrie werken we o.a. voor Apollo Vredestein, Pentair, Henkelman, Edmac en de Morssinkhof groep.

Mooie samenwerkingen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel ons op 053 850 75 00 of laat hier gerust een berichtje achter en wij bellen je terug.