Stagiair marketing / communicatie (BOL)

Als marketing/communicatie stagiair heb jij een oog voor detail, bewaak je onze idealen, maar ben je ook goed in het schrijven van teksten.

Dit kunnen grappige teksten voor onze social media zijn, maar ook persberichten over nieuwe projecten. Daarnaast denk je mee met nieuwe marketing mogelijkheden, zowel online als offline. Kun jij goed communiceren en wil je samen met ons Innovadis naar een nieuw level tillen? Dan zien wij jou graag bij ons voor een gesprek.

Waarom Innovadis
Wij komen elke ochtend uit ons bed om met mooie en innovatieve toepassingen de wereld een stukje beter te maken en échte waarde te leveren voor onze klanten. De verantwoordelijkheid, de bijbehorende vrijheid en de persoonlijke aanpak maken Innovadis tot een inspirerende plek om te werken, omdat wij geloven dat echte professionals zo het beste tot hun recht komen.

In zelfsturende, Agile teams, mag jij straks nauw samenwerken met enthousiaste vakmensen en gedreven specialisten. Je krijgt bij ons de vrijheid en de middelen om jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën te proberen. En natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt dit je aan? Stuur ons dan jouw CV en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook mailen of bellen (op 053-8507500) met Jurgen van Kreij j.vankreij@innovadis.com.

Contact persoon - Innovadis

Bel of mail Jurgen

Bel mij op 06 52 34 44 71 of laat hier gerust een berichtje achter en ik bel je terug.