Stagiair receptionist / facilitair medewerker (BOL)

Als receptionist/ facilitair medewerker stagiair ben je het eerste aanspreekpunt. Je ontvangt onze gasten, staat ze telefonisch te woord, verwerkt de post en zorgt dat alle afspraken soepel verlopen.

Dit betekent dat jij altijd klaar staat voor onze gasten. Je bent verantwoordelijk voor een correcte en nette ontvangst. Je bent op de hoogte van afspraken en weet welke vergaderkamers geboekt zijn. Daarnaast zorg je ervoor dat alle binnenkomende telefoontjes netjes aangenomen, doorverbonden of afgehandeld worden. Je bent communicatief sterk en representatief. Tevens handel je simpele administratieve taken af en beheer je onze voorraad (kantoorartikelen, koffie, etc.).

 

Waarom Innovadis
Wij komen elke ochtend uit ons bed om met mooie en innovatieve toepassingen de wereld een stukje beter te maken en échte waarde te leveren voor onze klanten. De verantwoordelijkheid, de bijbehorende vrijheid en de persoonlijke aanpak maken Innovadis tot een inspirerende plek om te werken, omdat wij geloven dat echte professionals zo het beste tot hun recht komen.

In zelfsturende, Agile teams, mag jij straks nauw samenwerken met enthousiaste vakmensen en gedreven specialisten. Je krijgt bij ons de vrijheid en de middelen om jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën te proberen. En natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt dit je aan? Stuur ons dan jouw CV en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook mailen of bellen met Susanne van Vulpen; via 053-8507500 of s.vanvulpen@innovadis.com.

Contact persoon - Innovadis

Bel of mail Susanne

Bel mij op 053 850 75 00 of laat hier gerust een berichtje achter en ik bel je terug.