+31 (0)53 850 7500

Onze specialismen

Onze visie en specialismen vertalen zich in vier thema's. Voor bedrijven bouwen en koppelen we systemen waardoor routinetaken verdwijnen en er tijd overblijft voor zaken die echt belangrijk zijn. In het sociale domein en de health care zorgen we dat de zelfredzaamheid en eigenwaarde van de mensen vergroot wordt door ze de middelen te geven waarmee ze volwaardig in de maatschappij staan.

Ons doel is mensen daadwerkelijk te helpen.

Business Care

De wereld verandert razendsnel. Internet biedt grote kansen die organisaties kunnen maken of breken. Traditionele afzetkanalen veranderen of verdwijnen en nieuwe afzetkanalen nemen hand over hand toe. Digitale transformatie is noodzakelijk om concurrenten voor te kunnen blijven in een steeds verder toenemende concurrentiestrijd. Innovadis helpt organisaties met hun multichannel strategie en biedt concrete oplossingen om efficiënt en effectief te kunnen communiceren met specifieke doelgroepen.

Voorbeelden van onze oplossingen voor een succesvolle multichannel strategie zijn B2B webshops voor het bestellen van producten, portalen voor het ontsluiten van (product)informatie en Product Informatie Management oplossingen (PIM).

Internet leidt tot globalisering en buitenlandse bedrijven betreden makkelijker de Nederlandse markt. Hoe gaan bedrijven om met deze snel veranderende wereld en de veranderende informatiebehoefte van haar afnemers? Hoe zorg ik ervoor dat mijn organisatie efficiënter kan werken waardoor ik met dezelfde mensen meer business kan doen? En hoe optimaliseren we de omzet- en conversie bij onze bestaande en nieuwe klanten?

Met Business Care helpt Innovadis organisaties bij het opzetten en uitbouwen van hun multichannel strategie met concreet advies en oplossingen.

 

Apollo Vredestein

Innovadis heeft het Apollo Vredestein dealerportaal gerealiseerd

Health Care

Om de zorg betaalbaar te houden, ook met de komende vergrijzing, moet er wat veranderen. Dat is iedereen wel duidelijk. Wij denken dat technologie daar een belangrijke bijdrage in kan hebben.

Wij hebben met een zelf ontwikkeld product de communicatie tussen eerste lijn, ziekenhuis en thuiszorg gestroomlijnd. En praktische toepassingen gebouwd die er voor zorgen dat meer kostbare tijd van zorgverleners daadwerkelijk aan zorg besteed wordt.

Met de huidige ontwikkelingen zoals mobiele apps, Internet-of-Things en big-data zijn oplossingen te maken die de zelfredzaamheid bevorderen en die platformen voor monitoring en preventie mogelijk maken. Onze ervaring met security en DigiD zorgt dat privacy gewaarborgd is.

Wij vinden het onze plicht hier een bijdrage aan te leveren. Heeft jullie organisatie vragen of plannen op dit gebied, neem dan contact op. Wij denken graag mee over mogelijkheden en haalbaarheid en zijn bereid mee te investeren in pilotprojecten.

 

Social Care

Het overheidsbeleid is er op gericht om steeds meer taken bij burgers neer te leggen. Deze trend in de sociale hulpverlening is gericht op het zelfredzaam maken en houden van de burger. Innovadis kan hier met ICT toepassingen bij helpen. Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van software die de zelfredzaamheid van mensen bevordert. Het Schulddienstverlening webportaal met DigiD inlog is hiervan een mooi voorbeeld. Dit portaal stelt de burger in staat om op een veilige manier (via DigiD) zijn financiële zaken te regelen. De schulddienstverlenende instantie houdt daarbij een oogje in het zeil.

Wij gaan graag met jullie in gesprek hoe we de rol van een professionele hulpverlener of mantelzorger kunnen ondersteunen door nieuwe technologieën in te schakelen.

Webportaal schulddienstverlening

Zelfredzame burgers in de schulddienstverlening met banking-portaal

Ardanta

Innovadis en Ardanta werken al ruim 15 jaar samen aan slimme internetoplossingen.

Self Care

Veel mensen willen zelf hun zaken online regelen op een tijdstip dat het hen uitkomt. Wil jij ook je dienstverlening verhogen, je werkprocessen optimaliseren of je datakwaliteit verbeteren? Denk dan eens aan een een Self Care portaal. Wij hebben veel ervaring met realiseren van centrale klantportaal omgevingen voor elke gewenste doelgroep. Elk portaal wordt speciaal voor jullie situatie en behoeften ontworpen en ontwikkeld. De door ons opgeleverde Self Care portalen bevatten daarom alleen de functies die je gebruikt en doet precies wat je van het portaal mag verwachten.

We hebben de laatste jaren al veel klanten blij gemaakt met onze Self Care portalen. Van portalen voor gemeenten en overheden tot grote verzekeraars met koppelingen tussen websites en interne systemen. Maar ook webshops met PIM's en apps met DigiD inlog. Portalen met koppelingen kunnen ons niet complex genoeg zijn. We gaan graag de uitdaging aan. Onze oplossingen kennen geen grenzen, zolang jij en jouw klanten er blij van worden.

Graag praten wij verder over de mogelijkheden om jullie klanten op een veilige manier meer zelf te laten regelen.