+31 (0)53 850 7500

Apollo Vredestein

Innovadis heeft het Apollo Vredestein dealerportaal gerealiseerd

Business Care

De wereld verandert razendsnel. Internet biedt grote kansen die organisaties kunnen maken of breken. Traditionele afzetkanalen veranderen of verdwijnen en nieuwe afzetkanalen nemen hand over hand toe. Digitale transformatie is noodzakelijk om concurrenten voor te kunnen blijven in een steeds verder toenemende concurrentiestrijd. Innovadis helpt organisaties met hun multichannel strategie en biedt concrete oplossingen om efficiënt en effectief te kunnen communiceren met specifieke doelgroepen.

Voorbeelden van onze oplossingen voor een succesvolle multichannel strategie zijn B2B webshops voor het bestellen van producten, portalen voor het ontsluiten van (product)informatie en Product Informatie Management oplossingen (PIM).

Internet leidt tot globalisering en buitenlandse bedrijven betreden makkelijker de Nederlandse markt. Hoe gaan bedrijven om met deze snel veranderende wereld en de veranderende informatiebehoefte van haar afnemers? Hoe zorg ik ervoor dat mijn organisatie efficiënter kan werken waardoor ik met dezelfde mensen meer business kan doen? En hoe optimaliseren we de omzet- en conversie bij onze bestaande en nieuwe klanten?

Met Business Care helpt Innovadis organisaties bij het opzetten en uitbouwen van hun multichannel strategie met concreet advies en oplossingen.