Tip4Support

Het hebben van de juiste informatie is essentieel om veilig en goed te kunnen werken.
Maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers of klanten op het juiste moment de juiste informatie hebben? Vooral als het aankomt op werkzaamheden als onderhoud, reparatie en controles van machines is het van groot belang dat de juiste informatie snel en eenvoudig beschikbaar is. Bij gebruik van Tip4Support is het zoeken naar de juiste informatie verleden tijd!

Tip4Support geeft de gebruiker informatie op een mobiel apparaat, bijvoorbeeld op een tablet of smartphone. Door slimme signalering weet Tip4Support waar de betreffende persoon is, wie hij is en waarmee hij bezig is. De informatie wordt hierop automatisch afgestemd. Een onderhoudsmonteur krijgt de onderhoudslijst voor de installatie waar hij bij staat. Desgewenst kan er worden doorgeklikt naar verdere informatie en documentatie die nodig is. Na afronding van de werkzaamheden kan de taak worden afgevinkt en desgewenst kan er ook een verbetervoorstel worden gedaan. Er is meer grip op de actualiteit en planning van de werkzaamheden en op de kwaliteit van de uitvoering. Hierdoor krijgen medewerkers en leidinggevenden meer werk gedaan op de juiste wijze en in hetzelfde tijdsbestek. Ook kun je eenvoudig je klanten op dezelfde wijze ondersteunen met Tip4Support.

Wil je een demo zien?

Wil je een demo zien?

Bovenstaande is nog maar een klein doorkijkje van wat er mogelijk is. Al met al zijn er vele voordelen te behalen. Zo kan er meer werk worden verzet, opleidingstrajecten kunnen worden ingekort, veilig werken conform normen en wettelijke eisen wordt eenvoudig gewaarborgd, personeel heeft meer plezier in het werk en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Tip4Support is eenvoudig in te zetten voor medewerkers, contractors, eindgebruikers en klanten.

Bezoek de website

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel ons op 053 850 75 00 of laat hier gerust een berichtje achter en wij bellen je terug.