Doe de PIM quickscan

Work hard, play hard!

Werken bij Innovadis betekent zoveel meer dan alleen werken. Wij creëren, dagen elkaar uit, streven naar het beste resultaat, denken vanuit klantperspectief, sprinten in onze scrum teams tot de eindstreep, ja, we werken hard. Maar we nemen ook de ruimte om even te ontspannen. Zo lunchen we samen, hebben we een heerlijke koffiehoek, de beste tafelvoetbaltafel en tafeltennistafel, wekelijkse bedrijfsfitness, wordt er dagelijks een frisse neus gehaald en zo kunnen we nog wel even doorgaan. We scheppen niet graag op, maar durven wel te zeggen dat we het goed voor elkaar hebben!

Wanna join?

Wil jij ook werken aan gave IT-projecten binnen de Smart Industry? En continu bezig zijn met het bedenken van nieuwe innovatieve oplossingen die aansluiten op de lange termijnstrategie van onze klanten? Het verschil maken door echt mee te denken met onze klant en daarbij ook ‘out of the box’ durven te gaan? Bekijk dan onze vacatures. We hebben altijd ruimte voor echte toppers, dus ook als er geen (passende) vacature openstaat horen we graag van je!

Wij houden van korte lijntjes en van snel schakelen dus bij ons onderga je geen ellelange sollicitatieprocedure, maar heb je binnen twee gesprekken duidelijkheid. Heb je vragen? We bijten niet, dus stel ze vooral! Bel (053 8507500) of kom gewoon langs voor een kopje koffie, vinden we net zo leuk!