Smart Industry
Smart Health

Cases

Onze cultuur

Onze wereld

Onze partners

Contact

Werken bij.
Inspire

Innovadiër worden

Bekijk de vacatures

Zoals de brouwer van zijn bier houdt, zo houden onze ontwerpers van hun getekende vormen en onze ontwikkelaars van hun geschreven code. Onze oplossingen zijn niet vanzelfsprekend. Ze ontstaan door onze passie om de wereld te verbeteren met creativiteit en techniek. Wij staan altijd open voor nieuwe enthousiastelingen in ons team, ook als we geen vacatures open hebben staan. Bekijk onderstaande vacatures/functieprofielen en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons gepassioneerde team. Bel of mail voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Stagiair Marketing/communicatie (2e helft 2018) (BOL)

40 uurCreatief

Stagiair receptionist/facilitair medewerker (BOL)

40 uurcommunicatief, zelfstandig, representatief

Front-end en/of back-end Developer | Geen openstaande vacature

Wij zijn altijd op zoek naar de beste mensen. Ben jij dit? We komen graag in contact! uurJavaScript, CSS, HTML, .NET/C#

InnoLab

Het begint al op jonge leeftijd. Wanneer je je bewuster wordt van je omgeving en je opeens allerlei vragen begint te stellen. Alles in de wereld om je heen is een ontdekking en je nieuwsgierigheid is niet te stillen. Elk detail wordt ter discussie gesteld, ieder voorwerp behoeft een reden. Het durven bevragen van de waarheden die je zijn opgelegd, maakt dat je een sterker bewustzijn creëert en zo ontdek je de verbanden.

Als een vooruitstrevende technische organisatie geloven wij, naast de kracht van de techniek vooral in de kracht van de mens. Met een nieuwsgierigheid om de juiste vragen te stellen creëren wij systemen en leggen we verbindingen die het leven gemakkelijker maken. Wij vinden dat techniek en internet op die manier bijdragen aan een betere wereld. In het InnoLab begint met onze nieuwsgierigheid de ontwikkeling.

Staat je baan er niet tussen?

Verstuur