Vakgebieden.

Smart Industry
Smart Health

Over ons.

Onze cultuur

Onze wereld

Onze partners

Contact

Werken bij.

Innovadiër worden

Bekijk de vacatures

Zoals de brouwer van zijn bier houdt, zo houden onze ontwerpers van hun getekende vormen en onze ontwikkelaars van hun geschreven code. Onze oplossingen zijn niet vanzelfsprekend. Ze ontstaan door onze passie om de wereld te verbeteren met creativiteit en techniek. Bekijk onze vacatures en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons gepassioneerde team. Bel of mail voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

.NET back-end developer

32 - 40 uur.Net/C#

Stagiair Marketing/communicatie (2e helft 2018)

40 uurCreatief

Ervaren front-end Developer

32-40 uurJavaScript, CSS, HTML

Stagiair receptionist/facilitair medewerker

40 uurcommunicatief, zelfstandig, representatief

InnoLab

Het begint al op jonge leeftijd. Wanneer je je bewuster wordt van je omgeving en je opeens allerlei vragen begint te stellen. Alles in de wereld om je heen is een ontdekking en je nieuwsgierigheid is niet te stillen. Elk detail wordt ter discussie gesteld, ieder voorwerp behoeft een reden. Het durven bevragen van de waarheden die je zijn opgelegd, maakt dat je een sterker bewustzijn creëert en zo ontdek je de verbanden.

Als een vooruitstrevende technische organisatie geloven wij, naast de kracht van de techniek vooral in de kracht van de mens. Met een nieuwsgierigheid om de juiste vragen te stellen creëren wij systemen en leggen we verbindingen die het leven gemakkelijker maken. Wij vinden dat techniek en internet op die manier bijdragen aan een betere wereld. In het InnoLab begint met onze nieuwsgierigheid de ontwikkeling.

Staat je baan er niet tussen?

Verstuur