Download magazine

Genereer meer business online.

Digitalisering is meer dan ooit een hot topic in het bedrijfsleven geworden. Logisch, want het is nodig - een vereiste - om alle veranderingen als bedrijf te overleven. COVID-19 versnelt digitalisering zelfs in een tempo dat niemand ooit kon voorspellen vóór de uitbraak in maart 2020. Daarbij gaat het overigens niet alleen om het invoeren en gebruiken van nieuwe systemen. Digitalisering gaat aanzienlijk verder. Klanten verwachten meer dan ooit een snelle levering. Duidelijke productinformatie. Eenvoudig inloggen. Download onze magazine waarin het hele verhaal wordt beschreven

Whitepaper Internet of Things

Mooie samenwerkingen.

Over Innovadis.

"Innovadis helpt haar opdrachtgevers in de care en in de maakindustrie met slimme oplossingen die bijdragen aan hun succes."
 

Innovadis is geboren en getogen in Enschede. Oftewel, een echt Twents bedrijf! Met ruim 25 jaar ervaring, Twentse nuchterheid en onze kenmerkende Innovadis aanpak weten we onze klanten echt goed te bedienen. Wij staan voor kennis, kwaliteit en een duurzame relatie. Zo zijn wij dé kennispartner van onze opdrachtgevers. Dankzij onze unieke manier van werken, halen we samen met onze opdrachtgevers de beste resultaten.

Wil je meer weten? Kijk dan op de over ons pagina.