Download magazine

Hoe genereer je meer business met IoT.

Internet of Things is het internet van dingen. Daarmee zegt het meteen wat het is: het sluit producten aan op internet, waardoor ze ons dagelijks leven veraangenamen en verbeteren. Je kunt precies zien waar je Stella e-bike staat. Ook als hij is gestolen. En je weet het direct als je de laatste fles Coca Cola uit je ijskast haalt. Deze whitepaper vertelt je hoe je als organisatie op een laagdrempelige manier Internet of Things kunt inzetten.

Wil jij deze whitepaper ook graag lezen? Vul het formulier in en wij sturen de whitepaper binnen enkele minuten naar je toe!

Whitepaper Internet of Things

Mooie samenwerkingen.

Over Innovadis.

"Innovadis helpt haar opdrachtgevers in de care en in de maakindustrie met slimme oplossingen die bijdragen aan hun succes."
 

Innovadis is geboren en getogen in Enschede. Oftewel, een echt Twents bedrijf! Met ruim 25 jaar ervaring, Twentse nuchterheid en onze kenmerkende Innovadis aanpak weten we onze klanten echt goed te bedienen. Wij staan voor kennis, kwaliteit en een duurzame relatie. Zo zijn wij dé kennispartner van onze opdrachtgevers. Dankzij onze unieke manier van werken, halen we samen met onze opdrachtgevers de beste resultaten.

Wil je meer weten? Kijk dan op de over ons pagina.