We zijn de
ontdekkers,
de krakers,
de positieve
impact makers!

Scroll down for positive impact

We zijn informeel, enthousiast en innovatief.

Alles wat we doen heeft invloed op ons dagelijks leven en op dat van toekomstige generaties. Daarvan raken we als maatschappij steeds meer doordrongen. Daarom is er een grotere behoefte aan duurzame oplossingen. Een grotere behoefte aan mensen met een visie. Een grotere behoefte aan ideeën en vaardigheden om deze oplossingen te ontwikkelen. In een sneller tempo dan we ooit hadden kunnen vermoeden. Wat als we technologie gebruiken om een betere wereld te creëren? Een wereld met alle ruimte om jouw organisatie te laten floreren en je collega’s te laten bloeien. Wat dacht je ervan om samen na te denken over de positieve impact die jij kunt maken op het leven van anderen? Laten we ontdekken wat technologie voor jou en jouw organisatie kan betekenen. Hoe het je kan helpen de doelen te bereiken die écht impact maken.

Momenteel met 80+ Innovadeurs eager om te werken
aan de meest innovatieve projecten.

Onze waarden

Plezier
Toonaangevend
Persoonlijk
Eerlijk
Vrijheid
Impactvol

Wij zijn Innovadis en wij begeleiden en vergezellen jou op je reis naar positieve impact. Stap voor stap. We hebben niet alleen tientallen jaren ervaring op deze reis, we hebben ook de vaardigheden om jou te helpen je bestemming te bereiken. Eerst stippelen we de reis uit door te analyseren waar we nu staan en wat voor positieve impact je wilt maken. Zowel voor je organisatie als voor de mensen waarvoor je werkt. Samen bepalen we de doelen en creëren we de routekaart naar een betere toekomst. We houden van dit deel van de reis omdat we onmogelijke puzzels kraken als ontbijt en dagelijks slimme oplossingen bedenken voor grotere problemen. Soms gewoon voor de lol.

Op onze reis kiezen we de best passende oplossingen van het schap of ontwikkelen we de ideale oplossing op maat. Natuurlijk weten we dat jouw wereld, ónze wereld elke dag verandert. Daarom blijven we flexibel en verbeteren we de oplossingen keer op keer. Zo blijven we op koers en bereiken we onze positieve-impactdoelen.

Dus we zijn benieuwd. Wat is jouw doel en hoe kunnen wij je helpen een positieve impact te maken? Laten we het ontdekken en samen een betere toekomst ontwikkelen.

Wij zijn Innovadis. Wie ben jij?

Dit is waarom
we doen wat we doen.

We geloven dat we een positieve impact kunnen maken en onze wereld verbeteren met innovatieve oplossingen die er toe doen. Altijd.

Dit doen we iedere dag.

Door de leiding te nemen op het gebied van kennis, door te werken in enthousiaste teams en door het bouwen aan duurzame relaties.

Dit is wat je van ons kunt verwachten.

We leveren strategische procesadvisering en digitale oplossingen die de verwachtingen van je organisatie overtreffen.

Dit is waarom
we doen wat we doen.

We geloven dat we een positieve impact moeten maken en onze wereld zouden moeten verbeteren met innovatieve oplossingen die er toe doen. Altijd.

Dit doen we iedere
dag.

Door de leiding te nemen op het gebied van kennis, het werken in enthousiaste teams en het bouwen aan duurzame relaties.

Dit is wat je van ons
kunt verwachten.

We leveren magnifieke strategische procesadvisering
en digitale oplossingen die de verwachtingen van je organisatie overtreffen. Wil je ook een beetje?

Dit is waarom
we doen wat we doen.

We geloven dat we eenpositieve impact moeten maken en onze wereld zouden moeten verbeteren met innovatieve oplossingen die er toe doen. Altijd.

Dit doen we iedere dag.

Door de leiding te nemenop het gebied van kennis, het werken in enthousiaste teams en het bouwen aan duurzame relaties.

Dit is wat je van ons kunt verwachten.

We leveren magnifieke strategische procesadvisering en digitale oplossingen die de verwachtingen van je organisatie overtreffen.

Dit zijn onze 6 gouden team waarden.

1.

Wat we doen moet zinvol zijn

Werk moet zinvol zijn, het is een fundamenteel aspect voor de welzijn en tevredenheid van mensen. Werk geeft ons een doel, een gevoel van prestatie en een gevoel van waardering.
Hierdoor zijn we trots op onze prestaties en voelen we ons nuttig en waardevol, omdat we bijdragen aan iets groters dan onszelf.

2.

Haal energie uit je werk

Een leven waarin het werk energie geeft, is van groot belang voor een gelukkig en gezond leven. Werk dat ons inspireert, onze vaardigheden uitdaagt en een gevoel van groei en voldoening geeft, helpt ons om ons volle potentieel te bereiken en het beste uit ons te halen.

3.

Haal voldoening uit je vak

Door ons vakmanschap en onze vaardigheden te gebruiken, krijgen we de kans om onszelf te ontwikkelen, te groeien en te leren.

4.

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Met vrijheid in ons werk, kunnen we onze creativiteit ontplooien, eigen ideeën ontwikkelen en onze taak op onze eigen manier aanpakken. Verantwoordelijkheid geeft ons de kans om onze prestaties te evalueren, onszelf te verbeteren en onze doelen te bereiken.

5.

Samenwerken in zelfstandige teams

Samenwerken vanuit zelfstandige teams leidt tot grotere betrokkenheid, meer ruimte voor innovatie en efficiëntie, omdat teamleden van verschillende disciplines en perspectieven samenwerken om problemen op te lossen.

6.

Ruimte voor innovatie & fun

Om ruimte voor innovatie en fun te creëren, is het voor ons van essentieel belang om de juiste omgeving te bieden. Het is ook belangrijk om een cultuur te creëren waarbij we samenwerken, elkaar vertrouwen en waarin fouten worden gezien als leermomenten.

Een aantal van de opdrachtgevers waar we voor werken.

Wil je meer te weten komen over onze cultuur?

Neem contact op met Susanne

Get in touch