Projecten binnen het sociale domein.

Scroll down for positive impact

Onze aanpak

Als Innovadis worden we er blij van om onze opdrachtgevers te helpen, positieve impact te maken en daarmee de wereld iets mooier te maken.

Laat ons je helpen. Bij Innovadis werken we al tientallen jaren samen met het bedrijfsleven, stadsbanken, gemeenten en ketenpartners om processen efficiënter te maken en te versnellen. We bouwen oplossingen die ervoor zorgen dat je minder tijd kwijt bent aan administratieve taken.

Nieuwste innovaties

Bij Innovadis zijn we altijd bezig om te onderzoeken hoe nieuwe technieken kunnen helpen bij de problemen van vandaag. We hebben een proeftuin met Internet of Things (IoT) opgezet om woningen slim te maken. We doen een project waarbij ondergrondse afvalcontainers zelf doorgeven hoe vol ze zijn en bepalen dan de meest effectieve route om ze te legen. Recentelijk zijn we volop aan het experimenteren met Artificial Intelligence (AI) en ontdekken bijna dagelijks spectaculaire nieuwe toepassingen.

We komen graag langs om te vertellen wat wij gedaan en ontdekt hebben en om jullie op ideeën te brengen waarmee we samen positieve impact kunnen maken.

Samen aan de slag

Wij hebben verstand van IT en van de de nieuwste mogelijkheden van de techniek. En we kennen trouwens de markt ook heel aardig. Maar jullie weten als geen ander hoe de praktijk is en hoe weerbarstig die soms kan zijn.

Om te zorgen dat oplossingen aansluiten bij de praktijk betrekken we altijd de eindgebruikers en opdrachtgevers bij de ideeën en ontwikkelingen. Een project start met bijeenkomsten waarin we wensen verzamelen en gezamenlijk prioriteiten bepalen. We bepalen wat het "laag hangend fruit" is en gaan daarmee als eerste aan de slag. Periodiek laten we de resultaten zien en stellen samen eventueel de doelen bij. Op die manier werken we stapsgewijs naar het uiteindelijke product. Een oplossing die aansluit bij de wensen van de praktijk.

In de IT-wereld noemen we dit Agile/Scrum. Een methode die er op gericht is om met het beschikbare budget zoveel mogelijk "waarde" te leveren voor de opdrachtgever. Een methode die daarmee perfect aansluit bij de visie van Innovadis.

Dit is hoe we je kunnen helpen

1.

Wij zorgen voor de state-of-art techniek

Of het slimme koppelingen zijn, Internet-of-Things of Artificial-Intelligence, wij onderzoeken wat er op dit moment mogelijk is.
We komen dat ook graag laten zien! Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.
 

2.

Oplossingen maak je samen

Samen bepaal je wat er nodig is, samen bepaal je de prioriteiten. En samen beoordeel je de onderdelen die gebouwd zijn. Alleen zo kom je tot de perfecte oplossing die aansluit bij de praktijk.

3.

Complexe projecten binnen budget

De Agile/Scrum aanpak zorgt dat je samen continue de keuzes maakt en beslist waar de tijd in geïnvesteerd wordt. Als opdrachtgever zit je aan het stuur en bepaal je wanneer goed goed genoeg is.

Partners & integraties

We zien dat er veel goede initiatieven in de markt zijn voor het ondersteunen van de gemeentelijke processen. Door samenwerkingen met andere leveranciers op te zetten kunnen we mooie versnellingen realiseren binnen het sociale domein. Wij geloven in best-of-breed oplossingen door samenwerken en open standaarden.

Veiligheid

Bij Innovadis werken we continue aan het waarborgen en verbeteren van onze beveiligingsstandaarden. We zijn ISO 27001 gecertificeerd en hebben daarnaast een jaarlijkse controle van het ICT-beveiligingsassessment om te mogen werken met DigiD.

ISO 27001 gecertificeerd
DigiD & ICT-beveiligingsassessment
Algemene Verordening Gegevensbescherming

Lees meer over wat we voor andere instanties hebben gedaan

  • Ontwikkeling Schuldenknooppunt
  • Webportaal voor de kinderopvangtoeslag (KOT)
  • Koppeling vroegsignaleringstool Inforing
  • Formulieren voor indienen saneringskredieten
  • Koppeling Basis Registratie Personen (BRP)

Een aantal van de opdrachtgevers waar we voor werken.

Let's meet and create positive impact together?