Boomi implementatie partner

Partner

De toekomst van data uitwisseling binnen jouw organisatie.

Waarom iPaaS van Boomi?

Boomi is een toonaangevend integratieplatform-as-a-service (iPaaS) waarmee organisaties naadloos gegevens kunnen integreren tussen verschillende applicaties en systemen, zowel in de cloud als on-premises. Met Boomi iPaaS kunnen bedrijven gegevens integreren vanuit verschillende bronnen en deze omzetten naar waardevolle inzichten en acties.

Dankzij de low-code architectuur en intuïtieve gebruikersinterface is het voor zowel technische als niet technische mensen mogelijk om koppelingen binnen het IT landschap te ontwerpen, integreren en beheren.

Boomi implementatiepartner

Innovadis is een ervaren Boomi implementatiepartner voor integraties en is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van integratieoplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van fabrikanten en handelsbedrijven. Als Boomi implementatiepartner helpt Innovadis bedrijven om optimaal gebruik te maken van het Boomi-platform en hun integraties te stroomlijnen.

Samen bieden Boomi en Innovadis een krachtige oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare, schaalbare en flexibele integratieoplossing. Met de expertise van Innovadis en de mogelijkheden van Boomi kunnen bedrijven hun data uitwisseling verbeteren en de waarde van hun gegevens maximaliseren.

Get to know
Boomi iPaaS

Partner info sheet

Ontdek de voordelen van samenwerken met Boomi
Versnel uw digitale transformatie met integration platform as a service van Boomi.

Download

De laatste trends in iPaaS

1.

Versnel integraties en reduceer kosten

iPaaS versnellen het maken van nieuwe integraties door low-code integratie mogelijkheden en reduceren de kosten door automatisering en een centrale integratieplatform.

2.

Verhoogde performance bij data uitwisseling

Verhoog de performance bij data uitwisseling door middel van automatisering van integratieprocessen en optimalisatie voor cloudgebruik.

3.

Flebiliteit en schaalbaarheid

Dankzij drag & drop functionaliteit past u eenvoudig bestaande integraties aan of creëert u nieuwe koppelingen met systemen. Dankzij load-balancing bieden iPaaS de mogelijkheid om zorgeloos op te schalen.

Waarom werken met Boomi & Innovadis?

  • Schaalbaarheid voor bedrijven van elke omvang.
  • Naadloze integratie met verschillende systemen, zowel on-premises als in de cloud.
  • Flexibiliteit en snelheid bij het ontwerpen en implementeren van integraties dankzij intuïtieve gebruikersinterface en low-code tools.
  • Hoge mate van betrouwbaarheid en beveiliging.
  • Snellere time-to-market voor producten en diensten.
  • Nauwkeurige en up-to-date gegevens door integratie van verschillende systemen.
  • Uitgebreide monitoring- en beheermogelijkheden voor integraties.
  • Toegankelijkheid voor zowel technische als niet-technische gebruikers dankzij intuïtieve gebruikersinterface en voorgedefinieerde connectors.

Plan een demo

Weten of jouw organisatie klaar is voor de volgende stap?

Download de whitepaper 7 Warning signs it's time to modernize your legacy middleware.

Download whitepaper

Wil je meer te weten komen over iPaaS & integraties?

Neem contact op met Herman

Get in touch