Inriver implementatie partner

Partner

De toekomst van product informatie management binnen jouw organisatie.

Waarom product informatie management van Inriver?

Degelijke productinformatie vormt het fundament van je digitale handelsstrategie. Op het juiste moment tijdens de klantreis verstrekken van accurate informatie draagt bij aan een optimale ervaring, een toename in verkoop en aanzienlijke vermindering van retourzendingen.

In het verleden werd productinformatie verspreid over talloze bronnen bewaard, maar Inriver PIM biedt de mogelijkheid om alle productinformatie centraal te beheren op één platform.

Als toonaangevende PIM-oplossing staat Inriver garant voor de meest efficiënte centrale opslag en verrijking van productinformatie. Informatie afkomstig van bijvoorbeeld een ERP-systeem of van leveranciers wordt opgeslagen in Inriver PIM, waarna het verrijkt kan worden. Doordat alle content samenkomt in één systeem en niet langer verspreid is over verschillende documenten en systemen, kunnen alle verkoop- en marketingkanalen op consistente wijze voorzien worden van de correcte productinformatie.

Inriver implementatiepartner

Als ervaren implementatie partner van diverse PIM-oplossingen zijn we voortdurend op zoek naar de optimale technologische oplossingen die aansluiten bij jouw organisatie. We begrijpen als geen ander dat elke organisatie en elk product uniek is. We stemmen jouw behoeften af op de juiste technologie. Als Inriver implementatie partner ondersteunt Innovadis bedrijven om het proces van productinformatie te stroomlijnen, te digitaliseren en te verspreiden via datapools zoals GS1, 2BA en IB Data.

Samen bieden Inriver en Innovadis een krachtige oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare, schaalbare en flexibele PIM-oplossing. Dankzij de expertise van Innovadis en de mogelijkheden van Inriver kunnen bedrijven het beheer en de uitwisseling van productinformatie optimaliseren en de online en offline productbeleving versterken. Want alleen door hoogwaardige productgegevens kan jouw organisatie echte digitale transformatie ondersteunen, laat staan een Omni-channel-ervaring creëren voor jouw klanten.

Get to know
Inriver PIM

Partner info sheet

Ontdek de voordelen van samenwerken met Inriver
Versnel uw digitale transformatie met product informatie management met Inriver.

Download

De laatste trends in product informatie management

1.

Minder kosten door retouren of schadeclaims

Met een PIM-systeem lever je betere, consistente productinformatie. Met een interface zorg je er bovendien voor dat de informatie actueel is. Daardoor vermindert het aantal klachten, retouren en schadeclaims.

2.

Snellere time to market bij product-lanceringen

Een PIM-systeem verbetert productlanceringen door centralisatie en standaardisatie van productgegevens. Daardoor is snellere en nauwkeurigere distributie mogelijk.

3.

Eén centraal punt voor productinformatie

PIM systemen zorgen voor een single source of truth voor productgegevens, waardoor handmatig kopiëren van gegevens overbodig wordt. Hierdoor wordt tijd bespaard en worden fouten in de productinformatie vermeden.

Waarom werken met Inriver & Innovadis?

  • Bespaar tijd en voorkom fouten/inconsistenties door dubbel werk
  • Beheer al je productinformatie overzichtelijk op één plek (single source of truth)
  • Distribueer je data eenvoudig naar verschillende kanalen
  • Verbeterde informatiekwaliteit en nauwkeurigheid  
  • Efficiënter samenwerken tussen afdelingen
  • Verminder je retouren en verbeter de klanttevredenheid  
  • Lanceer nieuwe producten sneller (kortere time to market)  
  • Verbetering van de zoek- en filterfunctionaliteit  
  • Verhoogde productiviteit van medewerkers  
  • Ondersteuning van geavanceerde automatisering en kunstmatige intelligentie.

Plan een demo

Weten of jouw organisatie klaar is voor de volgende stap?

Download de whitepaper Key trends shaping the future of digital B2B sales for manufacturing.

Download whitepaper

Wil je meer te weten komen over iPaaS & integraties?

Neem contact op met Herman

Get in touch