Innovadis is trotse partner van 2BA

Scroll down for positive impact
Geschreven door
Title text

Officieel partnerschap met 2BA

Wij zijn er trots op dat 2BA en Innovadis zich officieel partners mogen noemen.

2BA is een datapool die waar wij onze PIM-systemen mee kunnen connecten. 2BA beheert een neutrale datapool voor het gecontroleerd en digitaal uitwisselen van artikelgegevens tussen leverancier en afnemer op basis van de internationale ETIM standaarden. De productgegevens van de fabrikant, importeur en/of agent worden hierin dan ook gecontroleerd en geclassificeerd opgenomen. En kan door de leverende groothandel(s) de eigen handelsinformatie aan het unieke fabrikantproduct worden gekoppeld.

Veel hebben zich al aangesloten

Via de 2BA datapool wisselen leveranciers en afnemers uit de installatiebranche dagelijks realtime informatie uit over ongeveer 2.000 producten. Zo’n 400 fabrikanten en 150 groothandels hebben zich bij 2BA aangesloten.

Wie gebruiken 2BA?

Technische groothandels gebruiken de productinformatie die fabrikanten op 2BA publiceren om hun e-commerce platform of bijvoorbeeld hun PIM- of ERP-systeem te vullen. Zonder deze productinformatie worden de producten niet bij de groothandel verkocht. Ook voor de installateur biedt 2BA voordelen, want die beschikt altijd over actuele product- en handelsinformatie uit:

  • Meer dan 3,7 miljoen productrecords
  • Meer dan 22 miljoen handelsrecords
  • Ruim 150 aangesloten groothandels
  • Meer dan 530 dataleveranciers van circa 1.000 producenten

Let's meet and create positive impact together?