Nieuwe samenwerking met Smart FMS

Scroll down for positive impact
Datum
19 juli 2023

Innovadis kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met Smart FMS, een vooraanstaande leverancier van financieel management systemen.

Deze samenwerking resulteert in de integratie van Smart FMS met het schuldhulpverleningsportaal van Innovadis, waardoor schuldhulpverleners en hun klanten gebruik kunnen maken van geavanceerde financiële tools voor effectievere en efficiëntere schuldhulpverlening.  

Schuldhulpverlening is een complexe taak die nauwkeurige financiële inzichten vereist. Met de nieuwe integratie van Smart FMS in het schuldhulpverleningsportaal van Innovadis wordt het voor schuldhulpverleners mogelijk om rechtstreeks toegang te krijgen tot belangrijke financiële gegevens van cliënten. Dit stelt hen in staat om grondige financiële analyses uit te voeren, budgetplannen op te stellen en beter inzicht te krijgen in de schuldsituatie van hun cliënten.

Door schuldhulpverleners te voorzien van geavanceerde financiële tools en directe toegang tot actuele financiële gegevens, kunnen zij effectievere strategieën ontwikkelen om mensen te helpen bij het beheren en oplossen van hun schulden.

De integratie van Smart FMS met het schuldhulpverleningsportaal van Innovadis biedt  de volgende voordelen:

1.

Real-time financiële gegevens

Door de directe integratie met Smart FMS hebben schuldhulpverleners altijd toegang tot actuele financiële gegevens van cliënten. Dit zorgt voor een nauwkeurige en up-to-date weergave van de schuldsituatie, waardoor schuldhulpverleners sneller en doelgerichter kunnen handelen.

2.

Efficiëntere processen

De naadloze integratie tussen het schuldhulpverleningsportaal van Innovadis en Smart FMS stroomlijnt het administratieve proces en vermindert de dubbele invoer van gegevens. Hierdoor kunnen schuldhulpverleners meer tijd besteden aan de kernactiviteiten van hun werk en de kwaliteit van de dienstverlening verhogen.

Geschreven door Marcel Themmen

Sales consultant - Financiële hulpverlening bij Innovadis

Neem contact op

Let's meet and create positive impact together?