Wij zijn de
ontdekkers,
de krakers,
de positieve
impact makers!

Scroll down for positive impact

Dit is hoe we samen
positieve impact maken.

Alles wat we doen heeft invloed op ons dagelijks leven en op dat van toekomstige generaties. Daarvan raken we als maatschappij steeds meer doordrongen. Daarom is er een grotere behoefte aan duurzame oplossingen. Een grotere behoefte aan mensen met een visie. Een grotere behoefte aan ideeën en vaardigheden om deze oplossingen te ontwikkelen. In een sneller tempo dan we ooit hadden kunnen vermoeden. Wat als we technologie gebruiken om een betere wereld te creëren? Een wereld met alle ruimte om jouw organisatie te laten floreren en je collega’s te laten bloeien. Wat dacht je ervan om samen na te denken over de positieve impact die jij kunt maken op het leven van anderen? Laten we ontdekken wat technologie voor jou en jouw organisatie kan betekenen. Hoe het je kan helpen de doelen te bereiken die écht impact maken.

Momenteel met 70+ Innovadeurs eager om te
werken aan de meest innovatieve projecten.

Onze waarden

Plezier
Toonaangevend
Persoonlijk
Eerlijk
Vrijheid
Impactvol

Wij zijn Innovadis en wij begeleiden en vergezellen jou op je reis naar positieve impact. Stap voor stap. We hebben niet alleen tientallen jaren ervaring op deze reis, we hebben ook de vaardigheden om jou te helpen je bestemming te bereiken. Eerst stippelen we de reis uit door te analyseren waar we nu staan en wat voor positieve impact je wilt maken. Zowel voor je organisatie als voor de mensen waarvoor je werkt. Samen bepalen we de doelen en creëren we de routekaart naar een betere toekomst. We houden van dit deel van de reis omdat we onmogelijke puzzels kraken als ontbijt en dagelijks slimme oplossingen bedenken voor grotere problemen. Soms gewoon voor de lol.

Op onze reis kiezen we de best passende oplossingen van het schap of ontwikkelen we de ideale oplossing op maat. Natuurlijk weten we dat jouw wereld, ónze wereld elke dag verandert. Daarom blijven we flexibel en verbeteren we de oplossingen keer op keer. Zo blijven we op koers en bereiken we onze positieve-impactdoelen.

Dus we zijn benieuwd. Wat is jouw doel en hoe kunnen wij je helpen een positieve impact te maken? Laten we het ontdekken en samen een betere toekomst ontwikkelen.

Wij zijn Innovadis. Wie ben jij?

Dit is waarom
we doen wat we doen.

We geloven dat we een positieve impact moeten maken en onze wereld zouden moeten verbeteren met innovatieve oplossingen die er toe doen. Altijd.

Dit doen we iedere
dag.

Door de leiding te nemen op het gebied van kennis, het werken in enthousiaste teams en het bouwen aan duurzame relaties.

Dit is wat je van ons
kunt verwachten.

We leveren magnifieke strategische procesadvisering
en digitale oplossingen die de verwachtingen van je organisatie overtreffen. Wil je ook een beetje?

Let's meet and create positive impact together?