Onze B2B
E-commerce diensten

Scroll down for positive impact

Al meer dan 30 jaar de expert in digitale strategie, E-commerce, PIM oplossingen en service portalen voor fabrikanten en handelsbedrijven.

Innovadis is een digitaal technologiehuis met een specifieke focus op digitale transformatie en e-commerce voor B2B-organisaties. Met 30 jaar ervaring en een team van 70+ begeleiden we organisaties op hun technische reis om een digitale leider in hun branche te worden. Hieronder vindt u welke diensten wij leveren om uw organisatie te helpen een digitale leider in de branche te worden.

Specialisten in digitale transformatie voor fabrikanten, groothandels, distributeurs en bouw & infra.

We begeleiden fabrikanten, groothandels en distributeurs, en bouw & infra bij hun digitale transformatie. Met 30 jaar ervaring hebben we ons gespecialiseerd in het digitaliseren van processen, het ontwikkelen van B2B e-commerce portalen, het integreren van systemen met ERP, het beheren van productinformatie en het publiceren naar belangrijke datapools zoals GS1, 2BA en IB Data. Dankzij deze expertise kunnen onze opdrachtgevers hun bedrijfsprocessen optimaliseren en hun klanten beter bedienen in het digitale tijdperk.

Wil je meer te weten komen over onze diensten?

Neem contact op met Herman Reef

Get in touch