Samen creëren we
een duurzame en
circulaire
toekomst
voor de maakindustrie

Met slimme technologische oplossingen die klaar zijn voor de wereld van morgen. Zo werken we samen aan digitale transformatie.

The last enterprise
B2B platform you’ll ever need

Digitaal voorop lopen in jouw sector? De Innovadis B2B suite is ontwikkeld voor fabrikanten en handelsbedrijven die behoefte hebben aan een flexibele en schaalbare oplossing. De Innovadis B2B suite is het perfecte fundament dat de groei van je bedrijf en klanten faciliteert. Zo ben je klaar om je online business exponentieel te laten groeien.

De krachtigste features

1.

Altijd de nieuwste versie: Geen kostbare updates meer

Dankzij de cloudbased architectuur van Virto Commerce is het mogelijk om uw E-commorce platform volledig in de Virto Cloud te hosten. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de laatste verbeteringen. Mocht je Virto Commerce zelf willen hosten dan is dit ook mogelijk.

2.

Eén fundament voor al je online kanalen

Breng online commerce direct naar de plek waar je doelgroep zich bevindt. Koppel de kracht van e-commerce met al je digitale touchpoints dankzij headless commerce.

4.

Nieuwe digitale inkomstenstromen dankzij marketplaces.

Creëer nieuwe online inkomstenstromen door externe vendors op te nemen en van webshop te transformeren naar marketplace.

3.

Composable commerce architectuur flexibel en schaalt mee

De modulaire Virto Atomic Architecture™ verlaagt de kosten voor ontwikkeling van maatwerk oplossingen en stelt Virto Commerce in staat om mee te schalen van mid-level naar enterprise e-commerce.

5.

Bied klanten een unieke online merk beleving

Klanten verwachten nu dezelfde gemak en geweldige ervaringen bij B2B als die ze krijgen bij B2C. Virto Commerce stelt u in staat om mee te bewegen met de wensen van uw klanten.

Deze toonaangevende organisaties werken met Virto Commerce

Think big start small scale fast

Het opzetten en implementeren van een effectief e-commerce platform hoeft geen kostbare en tijdrovende klus te zijn. Innovadis heeft de ervaring die zij in de afgelopen 25 jaar hebben opgedaan op het gebied van e-commerce samengevoegd met Virto Commerce, waardoor zij één compleet basis e-commerce platform hebben ontwikkeld dat binnen 8 weken kan worden gelanceerd. Zodra dit platform operationeel is, kunt u beginnen met het uploaden van uw producten en diensten, terwijl wij werken aan eventuele aanpassingen die specifiek zijn voor uw organisatie om volledig aan uw wensen te voldoen.

Binnen 8 weken up & running

1.

Inventarisatie

Gedurende de inventarisatiefase wordt een grondige analyse gedaan van de huidige processen, systemen, producten en behoeften van de organisatie. Hieruit wordt een gedetailleerd plan opgesteld voor de implementatie van de oplossing, wat efficiëntie en effectiviteit in de uitvoering mogelijk maakt en de beoogde voordelen kan realiseren.

2.

Implementatie & configuratie

Tijdens de implementatiefase gaat ons team aan de slag met de low-code ontwikkeling en configuratie van het e-commerce platform, doorvertaling van de look & feel van uw organisatie en het voorbereiden van koppelingen met interne en externe systemen zoals marketplaces, analytics voor optimalisatie.

3.

Training & gebruik

De training en in gebruikname van een e-commerce platform omvat het trainen van medewerkers in het gebruik van de webshop, het vullen van productinformatie en het afhandelen van bestellingen verder geoptimaliseerd. Na de in gebruikname wordt de webshop regelmatig geëvalueerd en doorontwikkeld om een optimale gebruikerservaring te garanderen.

Het zijn de mensen die het succes maken

Bij Innovadis zijn onze getalenteerde en ervaren professionals de sleutel tot succesvolle e-commerce oplossingen voor onze klanten. We hebben een passie voor enterprise e-commerce en bieden innovatieve en effectieve oplossingen voor complexe vraagstukken. Met onze uitgebreide kennis en persoonlijke aanpak, werken we samen met onze klanten aan een succesvolle en duurzame e-commerce strategie. Bij Innovadis staan onze mensen centraal en streven we voortdurend naar de beste service en resultaten.

Maak kennis

Wij zorgen voor naadloze
integratie met ERP systemen

Al je producten, orders, facturen, voorraden en klanten staan in je ERP. Logisch dus dat je voor je webshop of portal gebruik wilt maken van die gegevens. Wij draaien onze hand niet om voor een complexe integratie met SAP, Dynamics 365, Dynamics NAV of Dynamics AX. Door Virto Commerce te integreren met je ERP dankzij onze universele integraties bespaar je veel tijd en geld. Hierdoor is er een Single-source-of-truth, zodat je nooit meer op verschillende plekken gegevens hoeft te onderhouden en je klanten altijd de meest actuele informatie kunnen raadplegen.
Het integreren van een ERP of CRM kan een hoofdpijndossier worden, maar niet als je de specialisten van Innovadis inschakelt. Wij zijn pionier op het gebied van integreren en koppelen voor onze opdrachtgevers in de B2B. Of je nu werkt met één van de gerenommeerde pakketten of een eigen maatwerk systeem hebt, wij hebben een oplossing! Zo ontwikkelden we voor de meeste bekende (ERP en CRM) systemen standaard integraties, werken we met iPaaS platformen, maar hebben we ook veel ervaring met maatwerksystemen.

Standaard ERP, CRM & PIM integraties

Sales Layer

Inriver

SAP ERP

Dynamics 365

IBM AS400

Microsoft Dynamics NAV

Salesforce

We zijn ervaren en gaan voor veiligheid

Honourable mention voor Digital Commerce

Virto Commerce is in 2021 en 2022 vermeld als Honerable Mention in het Gartner® Magic QuadrantTM voor Digital Commerce.

McFadyen Top Multivendor Marketplace 2022

Virto Commerce is in 2022 vermeld als top Enterprise B2B Marketplace door McFadyen Digital.

Top marketplace operation applications guide 2023

Virto Commerce is in 2023 vermeld als Top Marketplace Operation Applications Guide 2023.

ISO27001 gecertificeerd

Innovadis werkt volgens de best practices conform de ISO 27001 en 27002 om de informatiebeveiliging te borgen. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat Innovadis voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Niet alleen voor ons belangrijk, maar zeker ook voor onze opdrachtgevers.

ICT-beveiligingsassessment

Innovadis hecht belang aan informatiebeveiliging om zo de continuïteit, integriteit en betrouwbaarheid van de informatievoorziening te borgen. Innovadis geeft continue aandacht aan informatiebeveiliging zodat een veilige en betrouwbare informatiebeveiliging kan worden geborgd. Onze systemen voldoen aan de gestelde beveiligingsnormen en worden jaarlijkse getest middels het verplichte ICT-beveiligingsassessment.

“Innovadis heeft een praktische benadering om de beste kwaliteit te leveren. We hebben gewerkt met een heel team van experts, die door goed te communiceren tot een fantastisch klantportaal zijn gekomen.”

Stephanie Veltkamp

“Gedurende het gehele project is de kwaliteit en inzet van Innovadis subliem gebleken. Het Virto Commerce platform is van grote waarde in onze supplychain. We blijven graag werken aan de constante doorontwikkeling.”

Michael Teebe

Let's meet and create positive impact together?