Common
Ground

Scroll down for positive impact

De toekomst van development voor de overheid.

Common Ground zorgt dat ideeën en ontwikkelingen gedeeld worden en dat er open standaarden ontstaan waardoor systemen gekoppeld kunnen worden.

Dat is een goede ontwikkeling. De tijd van enorme logge IT applicaties is voorbij. Je ziet dat er steeds meer kleinere, onderling gekoppelde, specialistische applicaties komen. Wij geloven in zo’n ‘best-of-breed’ strategie. Voor elk deelgebied heb je de allerbeste applicatie, die onderling naadloos samenwerken. Hierdoor is het systeem niet alleen beter, maar het is ook makkelijker onderdelen te vervangen en te verbeteren waardoor er sneller ingespeeld kan worden op de wensen en de actualiteiten.

Ons schuldhulpverleningportaal is een voorbeeld van zo’n specialistische applicatie. Het koppelt met back-office systemen zoals Allegro, SmartFMS en Blinqt. Dat zijn systemen die sterk zijn in het financiële deel, ons portaal is veilig, super gebruiksvriendelijk en voegt inzicht voor de burger toe. Samen is dat een ijzersterke combinatie.

In ons portaal maken we ook gebruik van de Common Ground Haal-Centraal dienst, waardoor informatie op de formulieren automatisch ingevuld wordt na inloggen met DigiD.

We werken samen met de volgende partners.

We zien dat er veel goede initiatieven in de markt zijn voor het ondersteunen van de gemeentelijke processen. Door samenwerkingen met andere leveranciers op te zetten kunnen we mooie versnellingen realiseren binnen het sociale domein. Wij geloven in best-of-breed oplossingen door samenwerken en open standaarden.

Let's meet and create positive impact together?