Vlieg mee tijdens Twente Ballooning

Scroll down for positive impact
Datum
23 - 26 augustus 2023

Twente Ballooning is niet zomaar een evenement; het is een onvergetelijke ervaring die mensen samenbrengt om de schoonheid van de Twente-regio vanuit de lucht te bewonderen. Dit jaar is Innovadis trots aanwezig op dit spectaculaire evenement.

Als vooruitstrevend technologiebedrijf heeft Innovadis een passie voor het verleggen van grenzen, niet alleen in de digitale wereld maar ook daarbuiten. Daarom heeft Innovadis zelf enkele prachtige heteluchtballonnen waarmee we de lucht in gaan tijdens Twente Ballooning. Maar we willen dit avontuur niet alleen beleven; we nodigen onze ontwikkelaars en hun gezinnen uit om samen met ons deze reis te maken.

Stel je voor dat je hoog boven de grond zweeft, met de wind in je haren en een adembenemend uitzicht over het glooiende landschap van Twente. En het plezier stopt niet bij de ballonvaart. Innovadis heeft speciaal voor dit evenement een VIP-tafel gereserveerd, compleet met heerlijke hapjes en drankjes. Het hele gezin is welkom om zich bij ons aan te sluiten voor een luxueuze culinaire ervaring. Van verfijnde delicatessen tot verfrissende drankjes, alles is verzorgd om van je avond een prachtige avond uit te maken.

Twente Ballooning met Innovadis is meer dan een evenement; het is een symbool van onze cultuur, onze waarden en onze toewijding aan het creëren van buitengewone ervaringen. Wij geloven in het inspireren van onze mensen, niet alleen door technologie maar ook door het leven zelf. Sluit je bij ons aan voor een avond die je niet snel zult vergeten en ervaar Twente zoals je het nog nooit eerder hebt gezien.

 We zien je graag bij Twente Ballooning. Jouw avontuur wacht op je! Meld je nu aan via dit onderstaande formulier.

Aanmelden

23-26 augustus 2023

Het programma

Vanaf woensdag 23 tot en met zaterdag 26 augustus is er de gelegenheid om mee te vliegen met een van onze heteluchtballonnen.

16:30 - 17:00 - Ontvangst

17:00 - 19:00 - Hapje eten

19:00 - 19:30 - Opstijgen heteluchtballonnen

19:30 - 20:30 - Ballonvlucht

21:00 - Alle VIPS komen weer terug naar de tent

Partners en kinderen zijn van harte welkom om mee te eten en het opstijgen bij te wonen.

Locatie: 

Hulsbeek Oldenzaal

Aanmelden