Terug

Trots op onze samenwerking met:

B2B e-Commerce

Apollo Vredestein

B2B e-Commerce

Bekijk deze case

Website

Coffee Fresh

Website

Bekijk deze case

Uw e-commerce partner

Innovadis is een internetbureau uit Enschede dat haar klanten helpt groeien door het inzetten van slimme internetoplossingen zoals dealerportals en e-commerce oplossingen. Wij vertalen uw organisatiedoelstellingen en commerciële ideeën naar een passende online oplossing gericht op meetbaar rendement. Wij ontwikkelen op basis van uw online strategie een e-commerce oplossing op maat. Onze jarenlange ervaring maakt Innovadis úw partner voor het neerzetten én optimaliseren van een succesvolle e-commerce oplossing. We blijven nuchter en kiezen voor innovatieve oplossingen die toegevoegde waarde bieden. U kunt bij ons terecht voor dealerportals, e-commerce oplossingen en websites. Hier zijn we goed in en de beste als het complex wordt door bijvoorbeeld maatwerk en complexe koppelingen met uw backoffice systemen zoals NAV, AX, CRM, Exact, SAP. Hybris en AFAS.

Backoffice integratie

Een belangrijke meerwaarde die wij bieden is het integreren van uw nieuwe webshop met uw bestaande ERP-systeem en andere backoffice software. Zo is de informatie over bijvoorbeeld voorraden, kortingen en levertijden altijd actueel. Wij zorgen ervoor dat uw e-commerce portaal compleet past in uw bedrijfsvoering, zonder dat u hiervoor technische kennis nodig heeft.

Wanneer u op zoek bent naar een e-commerce partner nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen. Door onze jarenlange ervaring met zowel grote bekende merken als sterke lokale spelers kunnen wij u zeker een goede oplossing op maat bieden. Vele bedrijven gingen u al voor zoals Apollo/ Vredestein, Leen Bakker en Edmac Europe. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.