Terug

Trots op onze samenwerking met:

ecommerce

Apollo Vredestein

ecommerce

Bekijk deze case

ecommerce

Cook&co

ecommerce

Bekijk deze case

Uw e-commerce partner

Innovadis is een full service internetbureau uit Enschede dat haar klanten helpt bij het online verkopen van producten en diensten. Wij vertalen uw marketingdoelstellingen en commerciële ideeën naar een passende online oplossing die naadloos aansluit bij uw dienstverlening en bedrijfsprocessen. Wij ontwikkelen op basis van uw online strategie een e-commerce oplossing op maat. Onze jarenlange ervaring maakt Innovadis úw partner voor het neerzetten én optimaliseren van een succesvolle e-commerce oplossing. We blijven nuchter en kiezen voor innovatieve oplossingen die toegevoegde waarde bieden. U kunt bij ons terecht voor B2B e-commerce en B2C e-commerce, online marketing en complexe koppelingen met uw backoffice systemen zoals ERP, NAV, AX, CRM en AFAS.

Backoffice integratie

Een belangrijke meerwaarde die wij bieden is het integreren van uw nieuwe webshop met uw bestaande ERP-systeem en andere backoffice software. Zo is de informatie over bijvoorbeeld voorraden, kortingen en levertijden altijd actueel. Wij zorgen ervoor dat uw e-commerce portaal compleet past in uw bedrijfsvoering, zonder dat u hiervoor technische kennis nodig heeft.

Wanneer u op zoek bent naar een e-commerce partner nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen. Door onze jarenlange ervaring met zowel grote bekende merken als sterke lokale spelers kunnen wij u zeker een goede oplossing op maat bieden.