Wij zijn de
ontdekkers,
de krakers,
de positieve
impact makers!

Alles wat we doen, heeft invloed op ons dagelijks leven en op dat van toekomstige generaties. Daarvan raken we als maatschappij steeds bewuster. Daarom is er een grote behoefte aan slimme en duurzame oplossingen. Een grote behoefte aan mensen met een visie. Een grote behoefte aan ideeën en vaardigheden om deze oplossingen te ontwikkelen. In een veel sneller tempo dan we ooit hadden kunnen vermoeden.

Wij zijn Innovadis, een IT-bedrijf met hart voor software en passie voor innovatie. Met 70+ Innovadeurs staan we klaar om je te begeleiden op jouw reis naar positieve impact.

Ontdek Innovadis
Ontdek Innovadis

“Een E-commerce platform opzetten kost veel tijd. Op basis van onderzoek, ervaring en inzicht wil je iets opzetten dat écht werkt. Het is dan ontzettend waardevol wanneer een partner zoals Innovadis kritisch is, meedenkt en bijpassende oplossingen biedt.”

Carel Frumau

“Innovadis is een fijne technologiepartner die met ons meedenkt en regelmatig onze verwachtingen overtreft. De informele sfeer zorgt dat wij ons thuis voelen.”

Tom Hemelsoet

“Innovadis heeft een praktische benadering om de beste kwaliteit te leveren. We hebben gewerkt met een heel team van experts, die door goed te communiceren tot een fantastisch klantportaal zijn gekomen.”

Stephanie Veltkamp

Een aantal van de opdrachtgevers waar we voor werken.

Projecten waar we trots op zijn!

Jeveka

100.000 producten, waarvan meer dan 35.000 bevestigingsartikelen en gereedschappen, uit voorraad geleverd.

ERP integratie, PIM, E-commerce

Bekijk de case
Bekijk de case

ICBIS

Slimme afvalcontainers & automatische routeplanning en meer via het ICBIS service portaal.

Service portalen, Integraties

Bekijk de case
Bekijk de case

Schuldenknooppunt

Het schuldenknooppunt, de landelijke proces­versneller bij schulden.

Service portalen, integraties

Bekijk de case
Bekijk de case

We zijn pragmatisch, innovatief en betrokken

Samen maken we
de wereld een
beetje beter

Teamwork
makes the dreamwork

Bij ons mag je zijn wie je bent. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn allemaal anders en dat maakt ons zo’n mooi team! Één ding hebben we wel allemaal gemeen: onze passie voor techniek en innovatie. We inspireren elkaar om het beste uit onszelf te halen en laten ons graag uitdagen door klanten die samen met ons een positieve bijdrage willen leveren aan onze maatschappij. Wil jij samen met ons de wereld een beetje beter te maken?

Werken bij Innovadis?
Werken bij Innovadis?

Let's meet and create positive impact together?